Emoji 🎅🏻 - Joulupukki, kirkkaan ihonväri

🎅🏻

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🎅🏻 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on joulupukki, kirkkaan ihonväri. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on santa claus: light skin tone.

Tietoa emojoista joulupukki, kirkkaan ihonväri

Täällä voit lukea lisää emoji 🎅🏻. Emojin joulupukki, kirkkaan ihonväri kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Heinäkuu.  Pääryhmä, johon emojin joulupukki, kirkkaan ihonväri kuuluu, on Emojis-variantit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 864 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain joulupukki, kirkkaan ihonväri on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji joulupukki, kirkkaan ihonväri muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Santa claus: light skin tone
🇫🇮 Ruotsi: Jultomte, ljus hudfärg
🇳🇴 Norja: Julenissen, lys hudfarge
🇩🇰 Tanska: Julemanden, lys hudfarve

Muut emojärjestelmän muunnelmat "joulupukki, kirkkaan ihonväri"


Kopioi ja käytä emoji 🎅🏻

Jos haluat kopioida emojin joulupukki, kirkkaan ihonväri esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F385 1F3FB

Käytä HTML-muodossa:   🎅🏻

Muut emojit ryhmässä "emojis-variantit"