Emoji Joulupukki, kirkkaan ihonväri

🎅🏻

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Tietoa emojoista joulupukki, kirkkaan ihonväri

Täältä löydät emojin joulupukki, kirkkaan ihonväri joka on kuvattu suurikokoisena. Emojin joulupukki, kirkkaan ihonväri kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Heinäkuu.  Pääryhmä, johon emojin joulupukki, kirkkaan ihonväri kuuluu, on Emojis-variantit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 864 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain joulupukki, kirkkaan ihonväri on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji joulupukki, kirkkaan ihonväri muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin joulupukki, kirkkaan ihonväri on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Santa claus: light skin tone
🇫🇮 Ruotsi: Jultomte, ljus hudfärg
🇳🇴 Norja: Julenissen, lys hudfarge
🇩🇰 Tanska: Julemanden, lys hudfarve

Muut emojärjestelmän muunnelmat "joulupukki, kirkkaan ihonväri"


Jos haluat kopioida emojin joulupukki, kirkkaan ihonväri käyttämään sitä esimerkiksi sähköpostissa tai keskustelussa, sinun tarvitsee vain klikata "Kopio"-painiketta. Emojin joulupukki, kirkkaan ihonväri päätyy sinun clipboard, ja voit helposti liittää sen tavalliseen tapaan - esim. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa) jos istut tavallisessa tietokoneessa. Alla löydät emojinin hex-koodin sekä valmiiksi koodatun esimerkin, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F385 1F3FB

Käytä HTML-muodossa:   🎅🏻

Muut emojit ryhmässä "emojis-variantit"