✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🙇🏼‍♂️ - Kumartava mies, beige ihonväri

🙇🏼‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙇🏼‍♂️ tarkoittaa

Tämä hymiö kuuluu muunnosryhmään ja on siksi variantti toisesta hymiöstä, nimittäin emojin kumartava mies. Vaihtoehtoisesti ihonvärivariantti tarkoittaa sitten, että tällä hymiöllä on erityinen ihon sävy (beige ihonväri) alkuperäiseen hymiöön verrattuna.

Tietoa emojoista kumartava mies, beige ihonväri

Täällä voit lukea lisää emoji 🙇🏼‍♂️. Pääryhmä, johon emojin kumartava mies, beige ihonväri kuuluu, on Emojis-variantit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1429 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kumartava mies, beige ihonväri on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji kumartava mies, beige ihonväri muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man bowing: medium-light skin tone
🇸🇪 Ruotsi: Man som bugar, beige hudfärg
🇳🇴 Norja: Mann som bukker, beige hudfarge
🇩🇰 Tanska: Mand, der bukker, beige hudfarve

Muut emojärjestelmän muunnelmat "kumartava mies, beige ihonväri"


Kopioi ja käytä emoji 🙇🏼‍♂️

Jos haluat kopioida emojin kumartava mies, beige ihonväri esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F647 1F3FC 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🙇🏼‍♂️

Muut emojit ryhmässä "emojis-variantit"