✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🙇🏿‍♀️ - Kumartava nainen, tumma ihon väri

🙇🏿‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙇🏿‍♀️ tarkoittaa

Tämä hymiö kuuluu muunnosryhmään ja on siksi variantti toisesta hymiöstä, nimittäin emojin kumartava nainen. Vaihtoehtoisesti ihonvärivariantti tarkoittaa sitten, että tällä hymiöllä on erityinen ihon sävy (tumma ihon väri) alkuperäiseen hymiöön verrattuna.

Tietoa emojoista kumartava nainen, tumma ihon väri

Täällä voit lukea lisää emoji 🙇🏿‍♀️. Pääryhmä, johon emojin kumartava nainen, tumma ihon väri kuuluu, on Emojis-variantit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1429 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kumartava nainen, tumma ihon väri on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji kumartava nainen, tumma ihon väri muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman bowing: dark skin tone
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna som bugar, mörk hudfärg
🇳🇴 Norja: Kvinne som bukker, mørk hudfarge
🇩🇰 Tanska: Kvinde, der bukker, mørk hudfarve

Muut emojärjestelmän muunnelmat "kumartava nainen, tumma ihon väri"


Kopioi ja käytä emoji 🙇🏿‍♀️

Jos haluat kopioida emojin kumartava nainen, tumma ihon väri esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F647 1F3FF 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🙇🏿‍♀️

Muut emojit ryhmässä "emojis-variantit"