Emoji 🤽 - Henkilö, joka pelaa vesipalloa

🤽

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤽 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on henkilö, joka pelaa vesipalloa. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on person playing water polo.

Tietoa emojoista henkilö, joka pelaa vesipalloa

Täällä voit lukea lisää emoji 🤽. Pääryhmä, johon emojin henkilö, joka pelaa vesipalloa kuuluu, on Toiminta, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 118 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö, joka pelaa vesipalloa on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji henkilö, joka pelaa vesipalloa muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person playing water polo
🇸🇪 Ruotsi: Vattenpolospelare
🇳🇴 Norja: Person som spiller vannpolo
🇩🇰 Tanska: Person, der spiller vandpolo

Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö, joka pelaa vesipalloa"


Kopioi ja käytä emoji 🤽

Jos haluat kopioida emojin henkilö, joka pelaa vesipalloa esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F93D

Käytä HTML-muodossa:   🤽

Muut emojit ryhmässä "toiminta"