Mitä kaikki japanilaisten hahmojen emojit tarkoittavat?

Oletko koskaan miettinyt, mitä kaikki nuo japanilaisten hahmojen emojit tarkoittavat, ne erilaiset ympyrät ja neliöt, joissa on paljon viivaa? Tai valkoinen kukka? Alla selitämme, mitä kukin niistä tarkoittaa!

Mitä 🉑 tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttävää

Tämä emoji tarkoittaa "hyväksyttävää" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "hyväksyttävälle", jota käytetään tilanteessa, jossa haluat ilmaista, että jokin on "hyväksyttävää". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🉑 Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttävää


Mitä 🈶 tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa maksullista

Tämä hymiö tarkoittaa "ei ilmaista" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "olla" tai "omistaa". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🈶 Japanilainen merkki, joka tarkoittaa maksullista


Mitä 🈚 tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa ilmaista

Tämä hymiö tarkoittaa "ilmaista" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "puuttuu" tai "jolla ei ole" jotain. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🈚 Japanilainen merkki, joka tarkoittaa ilmaista


Mitä 🈸 tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hakemusta

Tämä hymiö tarkoittaa "käytä" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "pyyntö". Emojinin vaihtoehtoinen merkitys on "apina", Kiinan horoskoopista. Kylttiä käytetään yleensä Japanissa hakulomakkeen tai yhteystietojen merkitsemiseksi kyselyihin. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🈸 Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hakemusta


Mitä 🈺 tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa avoinna

Tämä hymiö tarkoittaa "avointa" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "työ". Japanissa merkkiä käytetään esimerkiksi kaupan aukioloaikojen yhteydessä ilmoittamaan, milloin myymälä on avoinna asiakkaille. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🈺 Japanilainen merkki, joka tarkoittaa avoinna


Mitä 🈷️ tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa kuukausittaista määrää

Tämä emoji tarkoittaa "kuukautta" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "kuu" tai "kuukausi". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🈷️ Japanilainen merkki, joka tarkoittaa kuukausittaista määrää


Mitä 💮 tarkoittaa

Valkoinen kukka

Tämä hymiö edustaa punaisella kehyksellä koristeltua valkoista kukkaa. Se sisältää (useimmissa yksiköissä) japaninkielisen tekstin, joka on hiukan käännetty "erittäin hyvin tehtyksi" ja jota opettajat käyttävät usein leiman avulla, jonka avulla he leimaavat opiskelijoiden töitä tai esseitä, joita he pitävät hyvin toteutettuina. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 💮 Valkoinen kukka


Mitä 🉐 tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyvää ostosta

Tämä emoji tarkoittaa "tinkiä", ja sitä käytetään Japanissa, kun jotain on tinki "tinkiä" tai "tinkiä". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🉐 Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyvää ostosta


Mitä ㊙️ tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa salaista

Tämä hymiö tarkoittaa "salaa" ja sisältää myös japanilaisen kanji-merkin "salaiselle". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ㊙️ Japanilainen merkki, joka tarkoittaa salaista


Mitä ㊗️ tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa onneksi olkoon

Tämä hymiö tarkoittaa "onnittelut" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "onnittelut" tai "rukoile onnea". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ㊗️ Japanilainen merkki, joka tarkoittaa onneksi olkoon


Mitä 🈴 tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttyä arvosanaa

Tämä emoji tarkoittaa "hyväksyttyä tasoa" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "sopimukselle" jonkin sulautuvan muodossa. Käytetään arvosanojen yhteydessä arvosanan suorittamisesta. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🈴 Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttyä arvosanaa


Mitä 🈵 tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa täynnä, ei vapaata tilaa

Tämä hymiö tarkoittaa "täynnä, ei tyhjää tilaa" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "täynnä" siinä mielessä, että jotain on täynnä maksimikapasiteettiaan - esimerkiksi hotelli tai heijastussäiliö. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🈵 Japanilainen merkki, joka tarkoittaa täynnä, ei vapaata tilaa


Mitä 🈹 tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa alennusta

Tämä hymiö tarkoittaa "alennusta" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "leikkaa" tai "jakaa". Käytetään Japanissa osoittamaan, että jotain on myynnissä tai alennettuun hintaan. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🈹 Japanilainen merkki, joka tarkoittaa alennusta


Mitä 🈲 tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa kiellettyä

Tämä emoji tarkoittaa "kiellettyä" ja sisältää myös japanilaisen kanji-merkin "kielletty". Käytetään ennen kaikkea osoittamaan, että jotain ei ole sallittua. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🈲 Japanilainen merkki, joka tarkoittaa kiellettyä


Mitä 🈯 tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa varattua

Tämä hymiö tarkoittaa "varattua" ja sisältää japanin merkin "sormi" tai "toe" osoittamaan tai osoittamaan tietyn suunnan. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🈯 Japanilainen merkki, joka tarkoittaa varattua


Mitä 🈳 tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa vapaata tilaa

Tämä hymiö tarkoittaa "tyhjää tilaa" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "tyhjä" tai "vapaa". Käytetään usein tilanteissa, joissa haluat kertoa, että tilaa on, kuten esimerkiksi, että hotellissa on vapaita hotellihuoneita tai tyhjiä pysäköintipaikkoja. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🈳 Japanilainen merkki, joka tarkoittaa vapaata tilaa


Mitä 🈂️ tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa palvelua tai palvelumaksua

Tämä emoji tarkoittaa "palvelu" tai "palkkiomaksu" ja sisältää japanilaisen katakana-merkin "sa". Katakana-merkit ovat oikeastaan vain tavuja ja (yleensä) niillä ei ole omaa merkitystä, kuten kanji-merkit, mutta tässä yhteydessä tämä merkki tarkoittaa, että "talo tarjoaa" jotain, kuten tervetuliaisjuoman tai vastaavan. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🈂️ Japanilainen merkki, joka tarkoittaa palvelua tai palvelumaksua


Mitä 🈁 tarkoittaa

Japanilainen merkki, joka tarkoittaa täällä

Tämä hymiö tarkoittaa "täällä" ja sisältää japanilaiset katakana-merkit, jotka yhdessä muodostavat lauseen "koko", joka tarkoittaa yksinkertaisesti "täällä" (lähellä lauseen sanoja). Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🈁 Japanilainen merkki, joka tarkoittaa täällä