Emojit.fi/Mitä emojit tarkoittavat?/Erilaiset värit emoji-sydämissä

Mitä erilaiset emoji-sydämet ja värit tarkoittavat?

Oletko koskaan ajatellut, mitä kaikkien hymiöiden sydämet tarkoittavat? Alla löydät selitykset kaikista sydämen emojoista ja niiden tarkoituksista.

Mitä 🫶 tarkoittaa

Käden sydän

Tämä emoji edustaa kahta kättä, jotka profiilissa muodostavat yhdessä sydämen. Viime vuosina tästä on tullut hyvin yleinen ele, jota käytetään ilmaisemaan rakkautta ja tukea, usein jollekin tai jollekin, joka käy läpi jotain vaikeaa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫶 Käden sydän


Mitä ❤️ tarkoittaa

Punainen sydän

Tämä on klassisen rakkauden emojin, jota käytetään ilmaisemaan rakkautta tai rakastamaan jotakuta tai jotakin. Se edustaa intohimoa ja syvää yhteyttä johonkin, mutta myös romantiikkaa, ystävyyttä ja ehdotonta rakkautta. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ❤️ Punainen sydän


Mitä 🧡 tarkoittaa

Oranssi sydän

Oranssi sydän on jotain, joka liittyy hoitoon, rauhalliseen, hyvinvointiin ja huipiin. Sitä voidaan käyttää ilmaisemaan onnea, lämpöä, innostusta, luovuutta tai rohkaisua. Kun kyseessä on puhtaat rakkauden tunteet, oranssin sydämen yleinen merkitys on, että haluat vain olla ystäviä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🧡 Oranssi sydän


Mitä 💛 tarkoittaa

Keltainen sydän

Keltaisen sydämen sanotaan edustavan ystävyyttä ja iloa, jota käytetään usein nuorten ja voiman, auringonpaisteen, kesän ja kevään symboloimiseen. Voidaan myös käyttää edustamaan eräänlaista uutta alkua ja puhtautta. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 💛 Keltainen sydän


Mitä 💚 tarkoittaa

Vihreä sydän

Vihreä sydän tunnetaan myös kateellisena sydämenä, ja se liittyy usein mustasukkaisuuteen ja kateuteen. Mutta asiayhteydestä riippuen sillä voi olla myös erilainen merkitys, nimittäin ympäristö, kasvit, luonto, kasvissyöjät ja vegaanit. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 💚 Vihreä sydän


Mitä 💙 tarkoittaa

Sininen sydän

Sinisen sydämen sanotaan symboloivan luottamusta, rauhaa, harmoniaa ja uskollisuutta, mutta ne voivat myös edustaa hyvin syvää vetovoimaa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 💙 Sininen sydän


Mitä 🩵 tarkoittaa

Vaaleansininen sydän

Tämä emoji edustaa vaaleansinistä sydäntä, jota käytetään yleensä symboloimaan väliaikaista tai jokapäiväistä rakkautta, hieman kevyemmin kuin esimerkiksi punaista sydäntä käytettäessä. Käytetään usein tilanteissa, joissa haluat ilmaista eräänlaista leikkisää tai hienovaraista rakkautta. Joskus myös symboloi sitä, että vastasyntynyt vauva on poika. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🩵 Vaaleansininen sydän


Mitä 💜 tarkoittaa

Purppuranvärinen sydän

Purppuran sydämen voidaan joissakin suhteissa symboloida nöyrää tai myötätuntoista rakkautta, mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan rakkautta glamouriin, ylellisyyteen, rahaan jne. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 💜 Purppuranvärinen sydän


Mitä 🩷 tarkoittaa

Vaaleanpunainen sydän

Tämä emoji edustaa vaaleanpunaista sydäntä, jota voidaan käyttää monella eri tavalla rakkauden välittämiseen. Sekä ystävien että parin välistä rakkautta ja usein ystävänpäivän ja vastaavien päivien yhteydessä. Joskus myös symboloi sitä, että vastasyntynyt vauva on tyttö. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🩷 Vaaleanpunainen sydän


Mitä 🩶 tarkoittaa

Harmaa sydän

Tämä emoji edustaa harmaata sydäntä, ja sillä voi olla useita eri merkityksiä. Mutta yleisesti ottaen harmaa sydän nähdään yleensä jonakin, joka liittyy pettymyksiin, kuten esimerkiksi siihen, että ei pystytä täyttämään jonkun odotuksia. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🩶 Harmaa sydän


Mitä 🖤 tarkoittaa

Musta sydän

Mustan sydämen sanotaan symboloivan surua, sairautta ja kuolleisuutta. Voidaan käyttää myös klassisen punaisen sydämen vastineena ja sen tärkeänä. Joskus mustaa sydäntä käytetään myös mustan tai tumman huumorin edustamiseen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🖤 Musta sydän


Mitä 🤍 tarkoittaa

Valkoinen sydän

Valkoista sydäntä käytetään usein symbolisoimaan eräänlaista "puhdasta" rakkautta, kuten rakkaus, jonka vanhempi voi tuntea lapsesta, tai sellainen rakkaus, jota ei voida rikkoa tai tuhota. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤍 Valkoinen sydän


Mitä 🤎 tarkoittaa

Ruskea sydän

Ruskeaa sydäntä voidaan usein käyttää ilmaisemaan rakkauttaan jotain kohtaan hieman leikkisämmällä tavalla tai yksinkertaisesti ilmaista rakkautensa suklaalle. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤎 Ruskea sydän


Mitä ❤️‍🩹 tarkoittaa

Parantava sydän

Tämä emoji edustaa sydäntä, jonka side on kääritty sen toiselle puolelle, ja sen on tarkoitus olla vastakohta emojille, joka edustaa särkynyttä sydäntä. Emojin takana oleva henki edustaa prosessia, joka liittyy parantumiseen, palautumiseen tai aiemman rakkauden voittamiseen. Sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan myötätuntoa henkilöä kohtaan, joka on kokenut vaikean vaiheen elämässään. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ❤️‍🩹 Parantava sydän


Mitä ❤️‍🔥 tarkoittaa

Palava sydän

Hymiö, joka edustaa palavaa sydäntä. Ennen kaikkea tätä hymiötä käytetään merkityksiin, jotka liittyvät erittäin intohimoiseen rakkauteen tai haluun, mutta se voi myös osoittaa, että haluat valtavasti jonkun tai jotain. Joskus se voi jopa symboloida, että "poltat" aiemman rakkauden ja siirryt elämässä eteenpäin. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ❤️‍🔥 Palava sydän


Mitä ❣️ tarkoittaa

Punainen sydän huutomerkkinä

Huutomerkin muotoinen koristeellinen sydän, jossa huutomerkin yläosa koostuu sydämestä. Voidaan käyttää välittämään jotain tärkeää rakastavalla tavalla. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ❣️ Punainen sydän huutomerkkinä


Linkit kaikkiin emoji-sydämiin

Voit kopioida sen napsauttamalla

❤️‍🩹
❤️‍🔥