Emoji 🧡 - Oranssi sydän

🧡

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧡 tarkoittaa

Oranssi sydän on jotain, joka liittyy hoitoon, rauhalliseen, hyvinvointiin ja huipiin. Sitä voidaan käyttää ilmaisemaan onnea, lämpöä, innostusta, luovuutta tai rohkaisua. Kun kyseessä on puhtaat rakkauden tunteet, oranssin sydämen yleinen merkitys on, että haluat vain olla ystäviä.


Tilastot emojille 🧡

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🧡 ("oranssi sydän"), on paikalla 49 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🧡 on heinäkuu, viimeksi sillä oli noin 360 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on syyskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🧡.


Tietoa emojoista oranssi sydän

Täällä voit lukea lisää emoji 🧡. Emojin oranssi sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Pride ja HBTQ, Heinäkuu, Keskikesä, Uusivuosi, Äitien päivä, Kansainvälinen miesten päivä, Ystävänpäivä, Kansainvälinen Naistenpäivä, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin oranssi sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain oranssi sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji oranssi sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Orange Heart
🇸🇪 Ruotsi: Orange hjärta
🇳🇴 Norja: Oransje hjerte
🇩🇰 Tanska: Orange hjerte


Kopioi ja käytä emoji 🧡

Jos haluat kopioida emojin oranssi sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9E1

Käytä HTML-muodossa:   🧡


Muut emojit ryhmässä "symbolit"