✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 3️⃣ - Näppäin kolme

3️⃣

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 3️⃣ tarkoittaa

Emoji näppäin kolme kuuluu symboliryhmään ja on siksi jonkin symboli. Yleensä hymiön nimi paljastaa yleensä sen, mikä se on symboli, mutta jos se ei auta, voit saada vihjeitä myös tarkastelemalla emojinin englanninkielistä alkuperäistä nimeä, joka on keycap 3.

Tietoa emojoista näppäin kolme

Täällä voit lukea lisää emoji 3️⃣. Pääryhmä, johon emojin näppäin kolme kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 295 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain näppäin kolme ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji näppäin kolme muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Keycap 3
🇸🇪 Ruotsi: Tangent 3
🇳🇴 Norja: Tast med tallet tre
🇩🇰 Tanska: 3 på numerisk blok

Kopioi ja käytä emoji 3️⃣

Jos haluat kopioida emojin näppäin kolme esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   0033 FE0F 20E3

Käytä HTML-muodossa:   3️⃣

Muut emojit ryhmässä "symbolit"