Emoji ♏ - Skorpioni horoskooppimerkkiEmojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ♏ tarkoittaa

Tämä emoji edustaa horoskooppimerkkiä Skorpioni, ja sitä käytetään astrologiassa edustamaan tietyn ajanjakson aikana syntynyttä henkilöä. Skorpioni on syntynyt 23. lokakuuta - 22. marraskuuta. Jos olet kiinnostunut tämän päivän horoskoopista skorpionia varten, voit napsauttaa tätä edelleen tämän päivän horoskoopin skorpionia.


Tietoa emojoista skorpioni horoskooppimerkki

Täällä voit lukea lisää emoji ♏. Pääryhmä, johon emojin skorpioni horoskooppimerkki kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 298 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain skorpioni horoskooppimerkki ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji skorpioni horoskooppimerkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Scorpius
🇸🇪 Ruotsi: Skorpion (stjärntecken)
🇳🇴 Norja: Skorpionen
🇩🇰 Tanska: Skorpionen stjernetegn


Kopioi ja käytä emoji ♏

Jos haluat kopioida emojin skorpioni horoskooppimerkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   264F

Käytä HTML-muodossa:   ♏


Muut emojit ryhmässä "symbolit"