✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji ↕️ - Nuoli ylös ja alas

↕️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ↕️ tarkoittaa

Emoji nuoli ylös ja alas kuuluu symboliryhmään ja on siksi jonkin symboli. Yleensä hymiön nimi paljastaa yleensä sen, mikä se on symboli, mutta jos se ei auta, voit saada vihjeitä myös tarkastelemalla emojinin englanninkielistä alkuperäistä nimeä, joka on up-down arrow.

Tietoa emojoista nuoli ylös ja alas

Täällä voit lukea lisää emoji ↕️. Pääryhmä, johon emojin nuoli ylös ja alas kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 295 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain nuoli ylös ja alas ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji nuoli ylös ja alas muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Up-down arrow
🇸🇪 Ruotsi: Upp- och nedåtpil
🇳🇴 Norja: Pil opp og ned
🇩🇰 Tanska: Pil op/ned

Kopioi ja käytä emoji ↕️

Jos haluat kopioida emojin nuoli ylös ja alas esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   2195 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   ↕️

Muut emojit ryhmässä "symbolit"