✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🈲 - Japanilainen merkki, joka tarkoittaa kiellettyä

🈲

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🈲 tarkoittaa

Tämä emoji tarkoittaa "kiellettyä" ja sisältää myös japanilaisen kanji-merkin "kielletty". Käytetään ennen kaikkea osoittamaan, että jotain ei ole sallittua.

Tietoa emojoista japanilainen merkki, joka tarkoittaa kiellettyä

Täällä voit lukea lisää emoji 🈲. Pääryhmä, johon emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa kiellettyä kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 296 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain japanilainen merkki, joka tarkoittaa kiellettyä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji japanilainen merkki, joka tarkoittaa kiellettyä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Japanese sign for forbidden
🇸🇪 Ruotsi: Japansk skylt som betyder förbjudet
🇳🇴 Norja: Japansk tegn for forbudt
🇩🇰 Tanska: Japansk symbol for forbudt

Kopioi ja käytä emoji 🈲

Jos haluat kopioida emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa kiellettyä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F232

Käytä HTML-muodossa:   🈲

Muut emojit ryhmässä "symbolit"