✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji ⚤ - Naisen ja miehen symboli (biseksuaalisuus)Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ⚤ tarkoittaa

Tämä emoji edustaa naisten ja miesten symboleita, jotka on kietoutunut yhdeksi symboliksi ja joiden tarkoituksena on symboloida biseksuaalia.

Tietoa emojoista naisen ja miehen symboli (biseksuaalisuus)

Täällä voit lukea lisää emoji ⚤. Emojin naisen ja miehen symboli (biseksuaalisuus) kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Äitien päivä, Kansainvälinen Naistenpäivä.  Pääryhmä, johon emojin naisen ja miehen symboli (biseksuaalisuus) kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 295 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain naisen ja miehen symboli (biseksuaalisuus) ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji naisen ja miehen symboli (biseksuaalisuus) muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Interlocked Female and Male Sign (bisexual)
🇸🇪 Ruotsi: Kvinno- och manssymbol (bisexualitet)
🇳🇴 Norja: Kvinnelig og mannlig symbol (bifilitet)
🇩🇰 Tanska: Kvindeligt og mandligt symbol (biseksualitet)

Kopioi ja käytä emoji ⚤

Jos haluat kopioida emojin naisen ja miehen symboli (biseksuaalisuus) esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   26A4

Käytä HTML-muodossa:   ⚤

Muut emojit ryhmässä "symbolit"