Emoji 6⃣ - Näppäin kuusi

6⃣

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 6⃣ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on näppäin kuusi. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on keycap 6.

Tietoa emojoista näppäin kuusi

Täällä voit lukea lisää emoji 6⃣. Pääryhmä, johon emojin näppäin kuusi kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 278 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain näppäin kuusi ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji näppäin kuusi muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Keycap 6
🇫🇮 Ruotsi: Tangent 6
🇳🇴 Norja: Tast med tallet seks
🇩🇰 Tanska: 6 på numerisk blok

Kopioi ja käytä emoji 6⃣

Jos haluat kopioida emojin näppäin kuusi esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   0036 20E3

Käytä HTML-muodossa:   6⃣

Muut emojit ryhmässä "symbolit"