Emoji 💕 - Kaksi sydäntä

💕

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💕 tarkoittaa

Emoji kaksi sydäntä kuuluu symboliryhmään ja on siksi jonkin symboli. Yleensä hymiön nimi paljastaa yleensä sen, mikä se on symboli, mutta jos se ei auta, voit saada vihjeitä myös tarkastelemalla emojinin englanninkielistä alkuperäistä nimeä, joka on two hearts.


Tilastot emojille 💕

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 💕 ("kaksi sydäntä"), on paikalla 17 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 💕 on heinäkuu, viimeksi sillä oli noin 550 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on joulukuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 💕.


Tietoa emojoista kaksi sydäntä

Täällä voit lukea lisää emoji 💕. Emojin kaksi sydäntä kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Pride ja HBTQ, Heinäkuu, Keskikesä, Uusivuosi, Äitien päivä, Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin kaksi sydäntä kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kaksi sydäntä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kaksi sydäntä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Two hearts
🇸🇪 Ruotsi: Två hjärtan
🇳🇴 Norja: To hjerter
🇩🇰 Tanska: To hjerter


Kopioi ja käytä emoji 💕

Jos haluat kopioida emojin kaksi sydäntä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F495

Käytä HTML-muodossa:   💕


Muut emojit ryhmässä "symbolit"