Emoji 🖤 - Musta sydän

🖤

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🖤 tarkoittaa

Mustan sydämen sanotaan symboloivan surua, sairautta ja kuolleisuutta. Voidaan käyttää myös klassisen punaisen sydämen vastineena ja sen tärkeänä. Joskus mustaa sydäntä käytetään myös mustan tai tumman huumorin edustamiseen.


Tietoa emojoista musta sydän

Täällä voit lukea lisää emoji 🖤. Emojin musta sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Halloween, Ystävänpäivä, Black Lives Matter, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin musta sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 304 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain musta sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji musta sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Black heart
🇸🇪 Ruotsi: Svart hjärta
🇳🇴 Norja: Svart hjerte
🇩🇰 Tanska: Sort hjerte


Kopioi ja käytä emoji 🖤

Jos haluat kopioida emojin musta sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F5A4

Käytä HTML-muodossa:   🖤


Muut emojit ryhmässä "symbolit"