Mitä kaikki hymiöt tarkoittavat?

Oletko koskaan miettinyt, mitä kaikki nämä emojit tarkoittavat, ihmisiä, jotka tekevät erilaisia eleitä käsillä, käsivarsilla ja kasvoilla? Alla selitämme, mitä kukin niistä tarkoittaa!

Mitä 🤰 tarkoittaa

Raskaana oleva nainen

Tämä hymiö edustaa raskaana olevaa naista, ja sen katsotaan yleensä kuuluvan perheen hymiöihin. Joskus tätä hymiötä käytetään myös symbolisoimaan liikaa syömistä ja tukkoisuutta. Tämä hymiö on saatavana useina erilaisina ihonvärimuodoina. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤰 Raskaana oleva nainen


Mitä 🤱 tarkoittaa

Imetys

Tämä emoji edustaa naista, joka pitää vauvaa rinnallaan ja imettää. Tämä hymiö on saatavana useina erilaisina ihonvärimuodoina. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤱 Imetys


Mitä 🧏 tarkoittaa

Kuuro henkilö

Tämä emoji edustaa kuuroa henkilöä, jonka tekemä merkki on amerikkalaisen viittomakielen mukaan merkki "kuuro", mutta merkki on yhteinen myös "kuuro" monien muiden maiden viittomakielissä. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🧏 Kuuro henkilö


Mitä 🙇 tarkoittaa

Henkilö kumartuu syvästi

Tämä emoji edustaa henkilöä, joka taipuu syvästi ja halveksii. Symbolismi liittyy syvästi japanilaiseen kulttuuriin, jossa ilmiötä kutsutaan "dogeza", ja se tarkoittaa anteeksipyyntöä kunnioittavalla tavalla tai pyytää joltakin erittäin suurta suosiota. Joskus näyttää siltä, että tämä hymiö on erehtynyt sellaiseen ihmiseen kuin tekemällä punnerruksia tai lepäämällä käsille, mutta tämä on täysin väärin. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🙇 Henkilö kumartuu syvästi


Mitä 🤷 tarkoittaa

Henkilö kehittää olkiaan

Tämä emoji edustaa henkilöä, joka kehittää olkapäitään tavalla, joka viestii siitä, että hän ei tiedä eikä välitä paljon keskusteltavasta aiheesta. Tätä tekstiä kutsutaan hymiöksi, ja se kirjoitetaan yleensä seuraavasti: ¯\_(ツ)_/¯. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤷 Henkilö kehittää olkiaan


Mitä 💁 tarkoittaa

Infopisteen henkilö

Tämä hymiö kuvaa henkilöä, jonka uskotaan seisovan infopisteessä, ja näyttää paljon tarjoilijalta tai tarjoilijalta, jolla on näkymätön alusta. Joskus käytetään välittämään esimerkiksi sarkasmi tai ravistaminen hartioillasi jostakin. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 💁 Infopisteen henkilö


Mitä 🙅 tarkoittaa

Kasvot ilman hyvää elettä

Tämä hymiö edustaa henkilöä, joka ylittää kätensä edessään ja muodostaa X:n, tätä merkkiä ympäröivä symboliikka tarkoittaa, että se tarkoittaa "ei", "ei hyvä" tai "lopeta". Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🙅 Kasvot ilman hyvää elettä


Mitä 🙆 tarkoittaa

Kasvot ok eleellä

Tämä hymiö edustaa henkilöä, joka pitää käsivarteensa renkaassa kasvojensa ympärillä, ja eleen takana oleva symbolismi on kertoa, että jotain on "OK". Ele on erityisen yleinen Aasiassa yleensä ja erityisesti Japanissa. Ilmoitat yksinkertaisesti suurella ja selvästi, että jotain on kunnossa tekemällä ympyrä käsivarressa kasvosi ympärille tai yläpuolelle. On myös yleistä, että sukeltajat käyttävät tätä elemuotoa osoittaakseen, että kaikki on hyvin. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🙆 Kasvot ok eleellä


Mitä 🙋 tarkoittaa

Iloinen henkilö nostaa toista kättään

Tämä hymiö edustaa henkilöä, joka nostaa kätensä ilmassa, samalla tavalla kuin se yrittää kiinnittää huomiota ja haluaa esimerkiksi kysyä. luento tai oppitunti. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🙋 Iloinen henkilö nostaa toista kättään


Mitä 🙎 tarkoittaa

Henkilö, jolla on hieronta kasvot

Tämä emoji edustaa henkilöä, joka vetoaa, toisin sanoen vakavalla ilmeellä, joka ilmaisee hänen lievän tyytymättömyytensä tiettyyn tilanteeseen. Hieman varatulla tavalla osoittamatta, että tyytymättömyyden takana voi olla tietty vihan pohjavire. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🙎 Henkilö, jolla on hieronta kasvot


Mitä 🙍 tarkoittaa

Henkilö, jolla on kulmakarvo

Tämä emoji edustaa henkilöä, joka on hieman järkyttynyt ja jolla on surullinen ja pettynyt minun. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🙍 Henkilö, jolla on kulmakarvo


Mitä 💇 tarkoittaa

Hiustyyli

Tämä emoji edustaa henkilöä, joka saa hiusten leikkauksen ja jonka on tarkoitus symboloida leikkausta tai olla kampaajassa. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 💇 Hiustyyli


Mitä 💆 tarkoittaa

Kasvohieronta

Tämä hymiö edustaa henkilöä, joka hieroi päänsä ja kasvonsa. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 💆 Kasvohieronta


Mitä 🧖 tarkoittaa

Saunova

Tämä hymiö edustaa henkilöä, jolla on pyyhe olkapäänsä päällä ja joka istuu saunassa, ja höyryä seuraa kuumista kivistä koko henkilön ympärillä. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🧖 Saunova