Mitä kaikki hymiöt tarkoittavat?

Ensimmäinen asia, joka on ajateltava, kun puhutaan emojista, on luultavasti keltaiset miehet, joilla on erilaiset kasvot, joista jokainen säteilee erilaisia tunteita, käyttäytymistä tai ilmiöitä. Alla on koottu luettelo eri luokkiin kuuluvista emojeista.

Mitä 😀 tarkoittaa

Virnistävät kasvot

Tämä emoji on yksi klassisista emoji-tuotteista, keltainen kasvot, joissa on yksinkertaiset avoimet silmät ja leveä hymy, jonka ylähammaslinja näkyy. Käytetään ensisijaisesti ilon välittämiseen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😀 Virnistävät kasvot


Mitä 😃 tarkoittaa

Virnistävät kasvot suu avoimena

Tämä emoji on yksi yleisin emoji, tuttu keltainen kasvot, jossa on suuri hymy ja suuret onnelliset silmät. Melkein nauraa, ja ylhäällä oleva emoji-rivi näkyy maailmalla nähtävissä. Varsinkin välittää yleistä iloa ja se vastaa usein tekstipohjaista hymiötä :D. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😃 Virnistävät kasvot suu avoimena


Mitä 😄 tarkoittaa

Virnistävät kasvot ja siristetyt silmät

Tämä emoji on yksi todellisista klassikoista, iso keltainen kasvot, joilla on valtava hymy ja silmät, jotka jopa hymyilevät. Antaa helpon ja humoristisen ilon. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😄 Virnistävät kasvot ja siristetyt silmät


Mitä 😁 tarkoittaa

Virnistävät kasvot ja hymyilevät silmät

Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😁 Virnistävät kasvot ja hymyilevät silmät


Mitä 😆 tarkoittaa

Virnistävät kasvot ja tiukasti suljetut silmät

Suuri keltainen kasvot, joissa on X:n muotoinen kierteinen silmä ja suuri avoin hymy, välittävät yleensä elationia yhdessä naurun tai silmänräpäyksen kanssa. Tekstimuotoisessa hymiömuodossa emojin vastaa xD tä tai ><. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😆 Virnistävät kasvot ja tiukasti suljetut silmät


Mitä 😅 tarkoittaa

Virnistävät kasvot, siristävät silmät ja hikipisara

Keltainen kasvot, joissa on suuri avoin hymy ja hymyilevät silmät, sekä hikoilupisara. Tätä emojiä käytetään ensisijaisesti välittämään, että jokin oli lähellä silmää tai hermostuneisuutta. Voidaan joskus myös käyttää hikoilua harjoituksen yhteydessä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😅 Virnistävät kasvot, siristävät silmät ja hikipisara


Mitä 🥲 tarkoittaa

Hymyilevät kasvot kyynelillä

Keltaiset kasvot, joilla on varattu hymy ja kyynele virtaa yhdestä silmästä. Tämän emojin idea ei ole se, että sen pitäisi välittää onnea tai iloa, vaan pikemminkin se, että yrität pitää henkesi ylös, kun käydään läpi jotain vaikeaa. Jopa vähän kuin hymyillen hieman eronnut (joskus ironisesti) tilanteessa, johon et ole oikeastaan ​​tyytyväinen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🥲 Hymyilevät kasvot kyynelillä


Mitä 😂 tarkoittaa

Ilonkyyneleitä kasvoilla

Suuri keltainen kasvot, joissa on jättiläinen ja korotettu kulmakarvat ja hymyilevät silmät nauravat niin kovasti, että he itkevät. Käytetään pääasiassa ilmaisemaan, että jokin on hyvin hauskaa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😂 Ilonkyyneleitä kasvoilla


Mitä 🤣 tarkoittaa

Kieriskellä lattialla kasvot nauraen

Keltainen kasvot rinteessä, jossa on X-muotoiset silmät ja jättiläinen hymy, joka nauraa niin, että kyyneleet virtaavat. Käytetään pääasiassa ilmaisemaan, että jotain on hullua hauskaa, mikä on muutoin tähän emojiyn liittyvä lyhenne ROFL (Rolling On the Floor Laughing). Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤣 Kieriskellä lattialla kasvot nauraen


Mitä ☺️ tarkoittaa

Hymyilevät kasvot

Erittäin klassinen hymiö mies. Ruusuinen poski, vaatimaton hymy ja pehmeät silmät, tämä emoji välittää lämpimän ja positiivisen tunteen, ilon, rakkauden ja onnen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ☺️ Hymyilevät kasvot


Mitä 😊 tarkoittaa

Hymyilevät kasvot ja siristetyt silmät

Tämä on yksi todella klassisista emojista. Suuri keltainen kasvot, joissa on hymyilevät silmät ja suljettu mutta hymyilevä suu, joka avautuu ruusuisiin poskiin. Käytetään ilmaisemaan iloa, lämpöä ja positiivisia tunteita. Hymiömuodossa tämä emoji näyttää yleensä tältä: ^^ Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😊 Hymyilevät kasvot ja siristetyt silmät


Mitä 😇 tarkoittaa

Hymyilevät kasvot ja sädekehä

Keltainen kasvot, joissa on hymyilevät silmät ja suljettu hymy, sininen halo päähänsä. Yleensä käytetään kuvaamaan enkelimäistä käyttäytymistä, esim. hyväntekeväisyyteen tai vastaavaan, mutta sitä voidaan käyttää myös ilkivaltaisen käyttäytymisen ilmaisemiseen tai että sinulla on huono onnea matkalla. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😇 Hymyilevät kasvot ja sädekehä


Mitä 🙂 tarkoittaa

Hienoisesti hymyilevät kasvot

Keltainen kasvot yksinkertaisilla avoimilla silmillä ja kapea ja suljettu hymy, melko neutraali. Täytyy ilmaista positiivisia, iloisia ja ystävällisiä tunteita, mutta joskus heidät voidaan ymmärtää ilmaisun ironiseksi ilmaiseksi tai holhoavaksi - melkein kuin sanoa, että jotain on kunnossa, vaikka se ei todellakaan olisi. Tavallaan se voidaan myös joskus nähdä melko passiivisena aggressiivisena. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🙂 Hienoisesti hymyilevät kasvot


Mitä 🙃 tarkoittaa

Kasvot ylösalaisin

Keltainen kasvot, joissa on yksinkertaiset avoimet silmät ja kapea ja suljettu, melko neutraali hymy. Käytetään pääasiassa ironiaa, sarkasmia, vitsiä, yleistä tunnusta tai jotain, joka näyttää ylösalaisin. Voi jossain määrin muistuttaa hymiötä shruggie: ¯ \ _ (ツ) _ / ¯. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🙃 Kasvot ylösalaisin


Mitä 😉 tarkoittaa

Silmää iskevät kasvot

Todella klassinen emoji. Keltainen kasvot, joilla on ilkikurinen hymy ja silmä, joka vilkkuu, kuvataan yleensä vasemman silmän kautta. Useimmiten sitä käytetään ilmaisemaan huumoria tai leikkisyyttä, mutta sitä käytetään usein myös ironian ilmaisemiseen. Emoticon-variantti tästä klassista on ;) Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😉 Silmää iskevät kasvot


Mitä 😌 tarkoittaa

Helpottuneet kasvot

Keltainen kasvot, joissa on pehmeät suljetut silmät, hieman kohotetut kulmakarvat ja huolehtiva hymy. Emoy antaa lähes vaikutelman helpotuksen huokauksesta, mikä johtaa yleensä rauhallisiin ja tyytyväisiin tunteisiin. Toisinaan käytetään myös yleisen ilon välittämiseen, että jotain, joka olisi voinut vikaan mennä, menee aina. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😌 Helpottuneet kasvot


Mitä 😍 tarkoittaa

Hymyilevät kasvot ja sydämenmuotoiset silmät

Keltainen kasvot, joilla on avoin hymy ja suuret punaiset sydämen muotoiset silmät. Varsinkin välittää erittäin vahvoja tunteita rakkaudesta ja intohimosta tai jopa ihailusta. Käytetään pääasiassa ilmaisemaan, että todella rakastat jotakuta tai jotain asiaa tai gadgetia. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😍 Hymyilevät kasvot ja sydämenmuotoiset silmät


Mitä 🥰 tarkoittaa

Hymy ja kolme sydäntä

Keltainen kasvot, joissa on hymyilevät silmät ja suljettu hymy ja ruusuiset huulet, joita ympäröi useita pään ympärillä leijuvia punaisia sydämiä. Ilmaisee erilaisia tunteita, jotka liittyvät iloon, rakkauteen ja kiintymykseen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🥰 Hymy ja kolme sydäntä


Mitä 😘 tarkoittaa

Lentosuukon lähettävät kasvot

Tämä emoji on todellinen klassikko. Keltainen kasvot, jotka vilkkuvat yhdellä silmällä ja joiden suu on kuin pillu, jossa sydän lentää suustaan, todellinen suudelma. Usein käytetään ilmaisemaan rakkautta ja huomaavaisuutta flirtilla tai joskus leikkisällä tavalla. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😘 Lentosuukon lähettävät kasvot


Mitä 😗 tarkoittaa

Suutelevat kasvot

Klassinen emoji, keltainen kasvot, joissa on yksinkertaiset avoimet silmät ja huulet, jotka on muotoiltu kuin suukko. Käytetään rakkauden ja rakkauden tunteiden ilmaisemiseen ja lievittämiseen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😗 Suutelevat kasvot


Mitä 😙 tarkoittaa

Suutelevat kasvot ja siristetyt silmät

Klassinen emoji, joka koostuu keltaisesta kasvosta, jossa on hymyilevät silmät ja huulet, jotka on muotoiltu suukappaleeksi ja ilmaisevat lämpimät rakkauden ja kiintymyksen tunteet. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😙 Suutelevat kasvot ja siristetyt silmät


Mitä 😚 tarkoittaa

Suutelevat kasvot suljetuilla silmillä

Viihtyisä emoji, joka koostuu keltaisesta kasvosta, jossa on hymyilevät silmät, ruusuiset posket ja huulen muotoiset huulet, jotka ilmentävät lämpimiä tunteita ja rakkautta. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😚 Suutelevat kasvot suljetuilla silmillä


Mitä 😋 tarkoittaa

Huulia nuolevat hymyilevät kasvot

Suosittu emoji, jossa on hymyilevät silmät ja suuri suljettu hymy, jonka kieli ulottuu kulmasta, melkein kuin huulien huulet jotain hyvää. Usein käytetään ilmaisemaan, että ruokalaji on herkullinen, mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan, että toinen ajattelee, että toinen henkilö on todellinen hoito. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😋 Huulia nuolevat hymyilevät kasvot


Mitä 😛 tarkoittaa

Kasvot ja ulostyönnetty kieli

Keltainen kasvot, joissa on pieniä mutta avoimia silmiä, ja iso virne, joka tarttuu kielelle leikkisällä tavalla. Käytetään ensisijaisesti lievempien ironia- tai sarkasmien ilmaisemiseen, mutta usein jopa hulluuteen, joka on sekoitettu iloon. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😛 Kasvot ja ulostyönnetty kieli


Mitä 😝 tarkoittaa

Kasvoilla tiukasti suljetut silmät ja kieli ulkona

Keltainen kasvonpuristettu silmä, joka on muotoiltu X: n muotoon ja iso hymy, jonka kieli ulkonee suuhun tasaisesti. Käytetään ensisijaisesti ilmaisemaan huumorintajua ja huumorintajua, jännitystä ja onnea. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😝 Kasvoilla tiukasti suljetut silmät ja kieli ulkona


Mitä 😜 tarkoittaa

Silmää iskevät kasvot ulostyönnetyllä kielellä

Keltainen kasvot, joissa on ulkoneva kieli kuten huuli ja suljettu silmä, kuin jos se vilkkuu. Käytetään pääasiassa tunteiden välittämiseen, että jokin on hauskaa tai hullua, tai että joku on vitsaillen terve. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😜 Silmää iskevät kasvot ulostyönnetyllä kielellä


Mitä 🤪 tarkoittaa

Hassuttelevat kasvot

Tämän emoji: n pitäisi edustaa jotakuta, joka tekee hauskan kasvot. Suurella hymyllä ja ulkonevalla kielellä (useimmilla alustoilla), joihin liittyy erilaisia suuria valkoisia silmiä, joissa on silmät eri suuntiin, emojin antaa todella ilmaisun hulluksi! Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤪 Hassuttelevat kasvot


Mitä 🤨 tarkoittaa

Kulmakarva kohollaan

Keltainen kasvot ovat tasainen ja neutraali suu ja harkittuja kulmakarvoja, joissa yksi niistä on hieman koholla. Erityisesti välittää skeptisyyttä ja epäilyksiä, tai että joku ei usko tai luota mihinkään. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤨 Kulmakarva kohollaan


Mitä 🧐 tarkoittaa

Kasvoilla monokkeli

Keltainen kasvot, joissa on hieman kaarevat kulmakarvat ja hieman viistot suun, yksi silmä on varustettu monoklilla, joka antaa vaikutelman, että jotain on tarkastuksen kohteena. Käytetään ensisijaisesti välittämään, että joku on typerä tai kyseenalaistaa jotakin, että joku on skeptinen ja haluaa tutkia jotain lähemmäksi. Voidaan myös käyttää välittämään itsetyytyväisyyttä tai hienostuneisuutta. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🧐 Kasvoilla monokkeli


Mitä 🤓 tarkoittaa

Nörtin pää

Keltainen kasvot, joissa on paksut mustat kehykset, tyypilliset suojalasit ja pieni varovainen hymy, jossa on ulkonevat etuhampaat. Käytetään ensisijaisesti ilmaisun ilmaisemiseen positiivisessa mielessä, esim. joku, joka on hyvin teknisesti kiinnostunut tai jolla on paljon tietoa tai sitoutumista johonkin - onko kyse koulusta tai urheilusta. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤓 Nörtin pää


Mitä 😎 tarkoittaa

Hymyilevät kasvot, joilla on aurinkolasit

Klassinen emoji, joka edustaa lähinnä jotakuta, joka todella tuntuu viileältä, on suljettu ja onnellinen hymy ja musta aurinkolasit Wayfarerin tyypistä. Usein käytetään ilmaisemaan itseluottamusta, asenteita tai sitä, että olette todella tyytyväisiä johonkin. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😎 Hymyilevät kasvot, joilla on aurinkolasit


Mitä 🤩 tarkoittaa

Tähtisilmät

Englannissa tätä emojiä kutsutaan joskus nimellä Star-Struck, joka viittaa siihen, mitä sinusta tulee, kun näet julkkis. näyttelijä tai musiikkitaiteilija. Ajatuksena on, että jättimäinen hymy ja silmien edessä olevat tähdet ilmaisevat ihmeitä, kiehtovuutta tai sitä, että hän ilmaisee ihailua ja on vaikuttunut. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤩 Tähtisilmät


Mitä 🥳 tarkoittaa

Juhlivat kasvot

Keltainen kasvot, joissa on hymiösilmät ja kulmakarvat, joissa on juhlatakki ja kalastus, kasvojen yr konfetti ympärillä kaikessa mahdollisessa värissä. Käytetään pääasiassa ilon ilmaisemiseen mm. juhlia tai erilaisia juhlia, kuten syntymäpäivät, uudenvuodenaattona tai juhannuksena. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🥳 Juhlivat kasvot


Mitä 😏 tarkoittaa

Omahyväiset kasvot

Tämä on klassinen emoji, jota käytetään usein ilmaisemaan pahaa tai ovelaa. Klassisen hymyn äärellä vinossa silmät, jotka näyttävät sivulle ja kohotetut kulmakarvat, välittävät todellakin, että henkilöllä on jotakin hirvittävää liikkeessä. Emojiä ei usein käytetä odottamatta usein flirttaustyökaluina. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😏 Omahyväiset kasvot


Mitä 😒 tarkoittaa

Ei-huvittuneet kasvot

Keltainen kasvot, joissa on hieman kohotetut kulmakarvat ja pieni kuono, ja silmät, jotka näyttävät hieman tyytymättömiltä sivuun. Usein käytetään ilmaisemaan erilaisia negatiivisia tunteita, kuten esimerkiksi. ärsytys, tyytymättömyys, happamuus tai skeptinen jotain (usein henkilö). Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😒 Ei-huvittuneet kasvot


Mitä 😞 tarkoittaa

Pettyneet kasvot

Keltainen kasvot, joissa on iso synkkä, suljettu surullinen silmä ja hapan suu. Emoy näyttää todella kärsimältä ja surulta. Käytetään välittämään joukon valitettavia tunteita, kuten surua, pettymystä, stressiä, parannusta tai himoa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😞 Pettyneet kasvot


Mitä 😔 tarkoittaa

Surullisen mietteliäät kasvot

Keltainen kasvot, joissa on kurja suljetut silmät ja kaarevat kulmakarvat, suljettu suora suu. Tarjoaa ilmaisun siitä, että olet surullinen, ja näyttää melkein väsyneeltä elämästä ja että se ajattelee, kun kaikki todella meni pieleen - miksi näin tapahtui? Usein käytetään ilmaisemaan vain tällaisia toivottomuuden tunteita. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😔 Surullisen mietteliäät kasvot


Mitä 😟 tarkoittaa

Huolestuneet kasvot

Keltainen kasvot, joissa on avoimet silmät ja kohonnut ryppyiset kulmakarvat, ja synkkä, emojin näyttää yleensä tyytymättömältä. Usein käytetään ilmaisemaan kohtalaisen surullisia tunteita, kuten yleinen ahdistus, helpompi ahdistus, onneton tai lievästi pettynyt. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😟 Huolestuneet kasvot


Mitä 😕 tarkoittaa

Hämmentyneet kasvot

Keltainen kasvot, joissa on avoimet silmät ja kulmikas suu, melkein kuin pureskelu huulilla. Antaa vaikutelman epävarmuudesta tai hieman hämmentyneestä, ikään kuin se ei oikeastaan tiedä, mitä tapahtuu tai jos se on tapahtunut. Käytetään yksinkertaisesti ilmaisemalla, että olet hämmentynyt tai hieman sekava jotain. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😕 Hämmentyneet kasvot


Mitä 🙁 tarkoittaa

Hivenen onnettomat kasvot

Keltainen kasvot, joissa on avoimet silmät ja suu, joka antaa hieman tuoksu-vaikutelman. Usein käytetään ilmaisemaan lieviä pettymyksen tai surun tunteita tai että olet hieman huolissasi. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🙁 Hivenen onnettomat kasvot


Mitä ☹️ tarkoittaa

Onnettomat kasvot

Klassinen hapan kasvot. Keltainen kasvot, joissa on yksinkertaiset avoimet silmät ja suu, joka antaa hyvin hapan vaikutelman. Usein käytetään ilmaisemaan melko voimakkaita pettymys- tai suruherkkyyksiä, tai että se on varsin huolestunut. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ☹️ Onnettomat kasvot


Mitä 😣 tarkoittaa

Sinnikkäät kasvot

Keltainen kasvot, joissa on hieman harmaat, rypistyneet kulmakarvat ja puristetut X-muotoiset silmät, melkein kuin kamppailevat pitämään kyyneleet sisällä tai menemään jotain hyvin vaikeaa. Usein käytetään ilmaisemaan, että kamppailet jatkuvasti, mutta sitä voidaan käyttää myös erilaisten turhautumisasteiden, surun ja avuttomuuden ilmaisemiseen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😣 Sinnikkäät kasvot


Mitä 😖 tarkoittaa

Toivottomat kasvot

Keltainen kasvot, joissa on puristetut X-muotoiset silmät ja rypistynyt suu, melkein kuin se on turhautunut ja yrittää pitää kyyneleet. Usein käytetään ilmaisemaan tunteita, kuten turhautumista, vastenmielisyyttä, menetystä tai ärsytystä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😖 Toivottomat kasvot


Mitä 😫 tarkoittaa

Järkyttyneet kasvot

Keltainen kasvot, joissa on puristetut X-muotoiset silmät, taivutti kulmakarvoja ja suuri avoin suu, joka näyttää hieman tyytymättömältä, melkein kuin henkeä haetaan vaivaa tai haukottelua. Tarkoitetaan edustamaan väsymystä tai väsymystä, mutta sitä käytetään usein ilmaisemaan erilaisia turhautumistasoja tai että olet surullinen. Joskus sitä käytetään myös ilmaisemaan, että olet hämmästynyt, eikä voi todella käsitellä sitä, kuinka hyvä joku tai jotain on. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😫 Järkyttyneet kasvot


Mitä 😩 tarkoittaa

Uupuneet kasvot

Keltainen kasvot, joissa on suljetut ryppyiset silmät ja vielä enemmän ryppyiset kulmakarvat, ja suuri avoin suu, joka näyttää jotenkin hieman tyytymättömältä, melkein kuin se on luopumassa. Tarkoituksena on heijastaa turhautumisen ja surun tunteita, mutta myös leikkisällä tavalla jonkin verran huvittelua ja hellyyttä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😩 Uupuneet kasvot


Mitä 🥺 tarkoittaa

Anova

Keltainen kasvot, joissa on kaarevat kulmakarvat, suuret "pentu-silmät", suu, joka ilmaisee jonkinlaisen huolen ja hieman punoitusta poskien ympärillä. Tämän emoji: n on tarkoitus edustaa kasvoja, jotka rukoilevat ja rukoilevat, mutta joita voidaan käyttää myös ilmaisemaan, kuinka punainen on tullut yli jotain, jonka joku on tehnyt, tai kuinka paljon ihailee jotakuta tai jotakin. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🥺 Anova


Mitä 😢 tarkoittaa

Itkevät kasvot

Keltainen kasvot, joissa on kaarevat kulmakarvat, surulliset silmät ja hieman surullinen ilme suussa, jossa yksi silmä kulkee poskea pitkin. Usein käytetään ilmaisemaan lieviä surua tai kipua, yksinkertaisesti, että olet surullinen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😢 Itkevät kasvot


Mitä 😭 tarkoittaa

Ääneen itkevät kasvot

Keltainen kasvot, joissa on kaarevat kulmakarvat, suljetut surulliset silmät ja avoin mutta puristettu suu, joka säteilee epätoivoa, jossa kyyneleet kulkevat poskista molemmista silmistä. Tarkoituksena on ilmaista lausumatonta lajiketta ja epätoivoa, mutta sitä käytetään usein ilmaisemaan ylivoimaisia onnen tunteita tai kiitollisuutta. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😭 Ääneen itkevät kasvot


Mitä 😤 tarkoittaa

Kiukusta puuskahtavat kasvot

Keltainen kasvot, joissa on suljetut silmät, ryppyiset kulmakarvat ja leveä synkkä kaivos, jossa kaksi höyryä puhaltaa emoji nenästä. On hyvin helppo uskoa, että tämän emoji-mallin pitäisi symboloida joku vihainen ja puhaltaa ilmaa nenästään tai joka haistaa melko paljon kuin jos he ovat oikeassa jostain tai ajattelevat, että joku muu tekee pahaa. Mutta tämän emoji: n pitäisi itse asiassa symboloida voittoisa kasvojen ilme, usko tai älkää. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😤 Kiukusta puuskahtavat kasvot


Mitä 😠 tarkoittaa

Vihaiset kasvot

Keltainen kasvot, joilla on melko pieni kaareva suu ja kulmakarvat, jotka rypistyivät viistosti alaspäin siten, että kasvot näyttävät vihaisilta. Tarkoituksena on ilmaista erilaisia vihan tunteita, esimerkiksi. että olet hapan tai ärtynyt tai jopa kirottu. Voidaan myös käyttää symboloimaan sitä, että yksi tarkoittaa merkitystä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😠 Vihaiset kasvot


Mitä 😡 tarkoittaa

Murjottavat kasvot

Punainen väri, jossa on melko pieni kaareva suu ja kulmakarvat, jotka rypistyivät viistosti alaspäin siten, että kasvot näyttävät vihaisilta. Tarkoituksena on ilmaista voimakkaita vihan ja vihan tunteita, esimerkiksi. että olet kironnut, järkyttynyt tai ärsyttynyt. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😡 Murjottavat kasvot


Mitä 🤬 tarkoittaa

Symboleita suun edessä

Punainen väri, jossa kulmakarvat ryppyivät vinosti alaspäin siten, että kasvot näyttävät vihaisilta, ja musta suikaleinen valkoisia typografisia symboleja, jotka peittävät sen suun. Tarkoituksena on ilmaista voimakkaita vihan ja kiihottumisen tunteita samalla kun vannotaan tai huutaa tahattomia sanoja. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤬 Symboleita suun edessä


Mitä 🤯 tarkoittaa

Räjähtävä pää

Keltainen kasvo, avoin suu ja yleensä melko yllättynyt ilme. Emojinin yläosa on suunniteltu atomipommi-tyyppiseksi räjähdykseksi, jossa emojinista nousee suuri sienipilvi. Usein tätä hymiötä käytetään ilmaisemaan vihaa, että olet hirveä kirottu - mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan, että olet saanut mielisi niin puhumaan, ts. Että olet shokissa esimerkiksi ihailu (tai ihme). Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤯 Räjähtävä pää


Mitä 😳 tarkoittaa

Punastuneet kasvot

Keltainen kasvo, nostetut kulmakarvat ja pieni suljettu suu, mutta jättiläisillä isoilla ja jännittyneillä silmillä katsot suoraan eteenpäin - ja ruusuisilla poskilla. Käytetään usein välittämään hämmennyksen tunnetta, häpeään jostain tai tuntemaan olonsa hieman epämukavaksi. Voidaan käyttää myös ilmaisemaan ihailuaan jostakin ja houkuttelemaan muita. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😳 Punastuneet kasvot


Mitä 🥵 tarkoittaa

Kuumottava

Punaoranssi kasvot kaarevilla kulmakarvoilla ja hiukan huolestuneilla silmillä, otsaa pitkin juokseva suuri hikilasku ja ulkoneva kieli, joka ilmaisee, että pienellä hymiöllä on vaikeuksia. Emojinin on tarkoitus kertoa, että koet erittäin korkeita lämpötiloja ja tunnet olosi ylikuumentuneena, mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan, että olet fyysisesti kiinnostunut joku tai jotain. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🥵 Kuumottava


Mitä 🥶 tarkoittaa

Paleleva

Jääsiniset kasvot, joilla on suuri ja leveä neliömäinen suu, jossa sekä yläleuka että alaleuka ovat näkyvissä ja puristetut kokonaan, suun alapuolella ja leukaa pitkin, ripustavat jääpuikkoja huonosta jäätymispisteestä. Tämän hymiön tarkoituksena on osittain välittää äärimmäinen kylmä tai kokea voimakas kylmä - mutta ei pelkästään kylmänä säällä, vaan myös eräänlaisena henkilökohtaisena kylmyytenä, jonka voi kokea esimerkiksi joku. et halua olla ystäväsi. Joskus emojinia voidaan käyttää myös ilmaisemaan, että luulet jonkun tai jotain olevan siistiä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🥶 Paleleva


Mitä 😱 tarkoittaa

Pelosta huutavat kasvot

Keltainen kasvo, kädet kovasti painettuna emoji: n poskia vasten, suu auki suu ja suuret liidunvalkoiset silmät, ja otsan väri on vaaleansininen. Hymiön idea on kertoa, että se huutaa kauhua tai tulee täysin kauhistuttavaksi. Inspiraatio on saatu tunnetun norjalaisen taiteilijan Edvard Munchin maalauksesta Skriet. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😱 Pelosta huutavat kasvot


Mitä 😨 tarkoittaa

Pelokkaat kasvot

Keltainen kasvo, jossa vaaleansiniset kulmakarvat, kaarevat kulmakarvat, joilla on lievästi levottomat silmät, ja puoliksi avoin suu, joka ilmaisee jonkinlaista yllätystä tai pelkoa. Käytetään usein pelon tai kauhun välittämiseen, mutta sitä käytetään myös monien muiden tunteiden, kuten shokin, halukkuuden, kylmyyden, yllätyksen tai vaikutuksen välittämiseen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😨 Pelokkaat kasvot


Mitä 😰 tarkoittaa

Avoin suu ja kylmä hiki

Keltainen kasvo, jossa vaaleansiniset kulmakarvat, kaarevat kulmakarvat, joilla on lievästi vaivatut silmät, ja melko puristuva suu, ja suuri hiki tippuu otsasta. Käytetään usein ilmaisemaan tunteita, kuten kylmä hikinen, pettynyt, peloissani, ahdistunut tai surullinen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😰 Avoin suu ja kylmä hiki


Mitä 😥 tarkoittaa

Pettyneet, mutta helpottuneet kasvot

Keltainen kasvo, kaarevat kulmakarvat ja hiukan huolestuneet silmät, melko ahdas suu, joka näyttää hieman surulliselta, ja iso hikilasku otsasta. Tarkoitetaan käytettäväksi ilmaisemaan, että olet jonkin verran surullinen tai järkyttynyt, mutta silti helpottunut siitä, että asiat eivät huonompi kuin heistä tuli. Tämä voi olla esimerkiksi onnettomuus, joka näytti huonommalta kuin se oli tai että esimerkiksi sinulla oli erittäin huono onni. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😥 Pettyneet, mutta helpottuneet kasvot


Mitä 😓 tarkoittaa

Kasvoilla kylmä hiki

Keltainen kasvo, jolla on hiukan surullisella tavalla alaspäin suuntautuneet silmät, ja suljettu suu, joka on myös alaspäin kulmautunut, vaikka olisi huolissaan tai jopa surullinen. Kattilan päällä on suuri hiki tippu. Käytetään usein lievittämään surua, kipua, turhautumista tai pettymyksiä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😓 Kasvoilla kylmä hiki


Mitä 🤗 tarkoittaa

Iloiset kasvot ja halaavat kädet

Lämmin hymyilevä kasvo ojennetulla kädellä. Yleensä tämä hymiö on suunnattu halailevalle, että kädet ovat ojennettuna ikään kuin hymiö antaa halauksen. Tällä hymiöllä on kuitenkin useita mahdollisia esityksiä, etenkin sitä käytetään usein symbolisoimaan liikettä [in]jazz-käsissä (liittyy tanssiin), mutta sitä voidaan käyttää myös puhtaasti yleensä kiitoksen tai tuen ilmaisemiseen ja välittää lämpimiä ja positiivisia tunteita. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤗 Iloiset kasvot ja halaavat kädet


Mitä 🤔 tarkoittaa

Miettivät kasvot

Keltainen kasvo, jossa on kaarevat tai ryppyiset kulmakarvat ja ylöspäin suuntautuva katse, peukalo ja etusormi lepäävät emoji: n leualla. Tarkoituksena on kertoa, että ajattelet tai ajattelet jotakin, joskus positiivisella tavalla ja joskus negatiivisella ja hieman halventavalla tavalla. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤔 Miettivät kasvot


Mitä 🤭 tarkoittaa

Punastuneet kasvot ja käsi suun edessä

Keltainen kasvot avoimilla ja lievästi leikkisillä silmillä ja kädellä, joka peittää emotikon suuhun. Tämän hymiön tarkoituksena on, että sen pitäisi ilmaista hups-tunne! Tai esimerkiksi ilmaista yllätys, että joku saattaa olla hiukan rehellinen ja suorapuheinen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤭 Punastuneet kasvot ja käsi suun edessä


Mitä 🤫 tarkoittaa

Hyssyttelevät kasvot

Keltainen kasvot avoimilla ja lievästi leikkisillä silmillä ja etusormella ollessa kiinni suussa, kuin emojin sanoo shh! Tarkoitetaan käytettäväksi hiljaisuuden tai salaisuuksien välittämiseen tai yksinkertaisesti huomaamattomuuteen jostakin pian kuultavasta.. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤫 Hyssyttelevät kasvot


Mitä 🫡 tarkoittaa

Kasvot, jotka tervehtivät

Tämä emoji edustaa keltaisia ​​kasvoja vakavalla ilmeellä, jonka toinen käsi on otsassa ja tervehtii. Käytetään ennen kaikkea osoittamaan kunnioitusta jotakuta tai jotain kohtaan. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫡 Kasvot, jotka tervehtivät


Mitä 🫠 tarkoittaa

Sulavat kasvot

Tämä emoji edustaa hymyileviä keltaisia ​​kasvoja, jotka sulavat ja muodostavat lätäkön. Sillä voi olla useita merkityksiä, mutta sitä käytetään usein ilmaisemaan äärimmäistä kuumuutta, että hikoilet kuoliaaksi. Mutta sitä voidaan käyttää myös osoittamaan, että häpeät tai ajattelet, että jokin on noloa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫠 Sulavat kasvot


Mitä 🫢 tarkoittaa

Kasvot auki silmät ja kädestä suuhun

Tämä emoji edustaa keltaisia ​​kasvoja, joiden silmät ovat auki ja kättä peittää suunsa. Sitä käytetään usein ilmaisemaan, että joku on järkyttynyt tai yllättynyt. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫢 Kasvot auki silmät ja kädestä suuhun


Mitä 🫣 tarkoittaa

Kasvot silmät kurkistavat ulos

Tämä emoji edustaa keltaisia ​​kasvoja, joilla on molemmat kädet silmien päällä, mutta joissa silmä näyttää hieman varovasti ulos sormien läpi. Myös kulmakarvat kohoavat ikään kuin yllätyksenä. Sitä käytetään usein ilmaisemaan, että molemmat haluavat katsoa pois, mutta eivät silti. Usein, kun on kyse asioista, jotka voivat olla pelottavia, ilkeitä tai kiusallisia. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫣 Kasvot silmät kurkistavat ulos


Mitä 🫥 tarkoittaa

Kasvot katkoviivalla

Tämä emoji edustaa mykistettyä keltaista neutraalia kasvoa, jossa on pisteviiva tai katkoviiva. Yksi emojin mahdollinen merkitys on, että sen pitäisi edustaa jotakuta, joka on näkymätön tai piilotettu. Toinen merkitys voi olla, että se edustaa alistumista, eristäytymistä ja masennusta. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫥 Kasvot katkoviivalla


Mitä 🤥 tarkoittaa

Valehtelevat kasvot

Keltainen kasvot, joissa on avoimet ja hiukan suuret ja synkät silmät, hiukan vino suu ja pitkä nenä - ikään kuin emojin makaa kuin Pinocchio. Tämän hymiön tarkoituksena on myös kertoa tarkalleen, että valehtelet tai haluat vihjata, että joku muu valehtelee. Mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan, että et voi todella uskoa ihmiseen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤥 Valehtelevat kasvot


Mitä 🥹 tarkoittaa

Hymyilevät kasvot pidättelevät kyyneleitä

Tämä emoji edustaa keltaisia ​​kasvoja pyytävällä ilmeellä, ja sen kahden suuren silmän pohjasta valuu kyyneleitä. Sitä voidaan käyttää ilmaisemaan monia tunteita, kuten onnea, kiitollisuutta, ihailua, surua ja vihaa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🥹 Hymyilevät kasvot pidättelevät kyyneleitä


Mitä 😶 tarkoittaa

Kasvot ilman suuta

Keltainen kasvot, joissa on avoimet ja hieman neutraalit silmät, mutta joilla ei ole suu ja nenä. Usein tällä hymiöllä haluat kertoa, että et pysty löytämään sanoja tai et yksinkertaisesti osaa puhua, koska tilanne on liian sotkuinen. Voidaan käyttää myös välittämään yleensä negatiivisia tunteita, kuten turhautumista ja pettymyksiä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😶 Kasvot ilman suuta


Mitä 🫤 tarkoittaa

Kasvot vino suulla

Tämä emoji edustaa keltaisia ​​kasvoja, joissa on suljettu ja vino suu. Sitä käytetään usein ilmaisemaan, että olet skeptinen johonkin tai että olet hämmentynyt tai turhautunut. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫤 Kasvot vino suulla


Mitä 😐 tarkoittaa

Neutraalit kasvot

Keltainen kasvot, joilla on yksinkertaiset avoimet silmät ja litteä suljettu suu. Käytetään usein välittämään neutraali asento tai joissain tapauksissa jopa lievä ärsytys tai merkki siitä, että et löydä juuri sanottua erittäin hauskaa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😐 Neutraalit kasvot


Mitä 😑 tarkoittaa

Ilmeettömät kasvot

Keltainen kasvot, joissa silmät ovat silmät ja tasainen suu, joka on myös kiinni. Käytetään välittämään hieman voimakkaampia tunteita kuin vastaavat kasvot avoimilla silmillä, mikä usein ilmaisee turhautumista tai jotain ärsyttävää. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😑 Ilmeettömät kasvot


Mitä 😬 tarkoittaa

Irvistävät kasvot

Keltainen kasvot yksinkertaisilla avoimilla silmillä ja avoin suu puristettuilla hampailla. Käytetään usein edustamaan suurta joukko tunneita, jotka ovat vähän negatiivisia, kuten että olet hermostunut, sinusta tuntuu, että jotain on noloa tai että sinusta tuntuu yleensä epämukavaa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😬 Irvistävät kasvot


Mitä 🙄 tarkoittaa

Silmät ymmyrkäisinä

Keltainen kasvot, suuret silmät ylöspäin, melkein kuin ne kääntyvät ylöspäin, pienellä ja suljetulla suulla, joka näyttää hieman puolihapolta. Käytetään usein ilmaisemaan tarkalleen "rulla silmin" ilmaisua, kuten huokausta ja ajattelua - mutta kyllä. ole samaa mieltä mistään. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🙄 Silmät ymmyrkäisinä


Mitä 😯 tarkoittaa

Yllättyneet kasvot

Keltainen kasvot melko pienillä, mutta silti avoimilla silmillä, mikä näyttää hieman yllättyneeltä. Kulmakarvat ovat koholla ja kulmassa alaspäin, ulospäin. Suu on auki ja välittää yllätyksen, aivan kuten silloin, kun sinulle sanotaan, mutta et ymmärrä miksi sinulle on kerrottu. Käytetään usein ilmaisemaan vain olevansa yllättynyt tai joissakin tapauksissa häpeällinen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😯 Yllättyneet kasvot


Mitä 😦 tarkoittaa

Onnettomat kasvot, suu avoimena

Keltainen kasvo, jolla on pienet avoimet silmät ja puoliksi avoin alaspäin hymyilevä suu, joka antaa todella yllättyneen ja hieman pelottavaa vaikutelman. Käytetään usein välittämään vain lieviä pettymyksen, huolen tai masennuksen tunteita. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😦 Onnettomat kasvot, suu avoimena


Mitä 😧 tarkoittaa

Tuskaiset kasvot

Keltainen kasvo, jolla on pienet avoimet silmät ja puoliksi avoin alaspäin hymyilevä suu ja kohotetut kulmakarvat, jotka ovat vinosti alaspäin, nähtynä ulospäin. Usein käytetään välittämään hämmentäviä tunteita, jotka liittyvät sekaannukseen tai huolenaiheisiin, joskus jopa ilmaistaksesi, että olet järkyttynyt ja hieman hämmentynyt. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😧 Tuskaiset kasvot


Mitä 😮 tarkoittaa

Yllättyneet kasvot, suu avoimena

Keltainen kasvot, joissa on pienet avoimet silmät ja avoin pyöreä suu, jonka ilme on melkein ammottava, aivan kuin se olisi yllättynyt tai järkyttynyt ja sanoo "Vau!" Käytetään usein ilmaisemaan kyseinen yllätys tunne, mutta joskus myös välittämään jotain, kuten "mitä oikeasti?". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😮 Yllättyneet kasvot, suu avoimena


Mitä 😲 tarkoittaa

Hämmästyneet kasvot

Keltainen kasvot, joissa on avoimet pitkänomaiset silmät ja kaarevat kulmakarvat, jotka ovat hieman kulmautuneet ulospäin, ja täysin avoin suu, jonka kimaltelevat etuhampaat näyttävät olevan yllättyneitä tai järkyttyneitä. Käytetään usein ilmaisemaan monia erilaisia ​​tunteita, jotka voidaan yhdistää sekä positiivisiin että negatiivisiin asioihin, kuten yllätys, ihailu, epäluottamus, huolet ja niin edelleen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😲 Hämmästyneet kasvot


Mitä 🥱 tarkoittaa

Haukottelevat kasvot

Keltainen kasvot, suljetut silmät ja suuri, laaja, käden peittämä suu, jossa ajatuksena on, että yhden tulisi symboloida suurta haukotusta. Usein käytetään edustamaan sitä, että olet kyllästynyt esimerkiksi tietylle aiheelle tai henkilölle tai yksinkertaisesti osoittaaksesi, että olet väsynyt sen jälkeen, kun et ole nukkunut hyvin yön aikana. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🥱 Haukottelevat kasvot


Mitä 😴 tarkoittaa

Nukkuvat kasvot

Keltainen kasvot, silmät kiinni ja kuorsava suu, otsassa on klassinen nukkumismerkki, joka koostuu kolmesta zz: zzz: stä. Käytetään ensisijaisesti väittämään, että olet väsynyt ja haluat nukkua, mutta sitä voidaan käyttää myös ilmoittamaan, että olet todella kyllästynyt johonkin ja kyllästynyt. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😴 Nukkuvat kasvot


Mitä 🤤 tarkoittaa

Kuolaavat kasvot

Keltainen kasvot, joissa suljettu kulma silmät ja kulmat, jotka vastaavat kulmaa, yhden kulmakarvan ollessa hiukan koholla, suusta, joka on puoliksi avoin, sylke tai pisaro yhdestä kulmasta. Käytetään usein himon ilmaisemiseen, etenkin himoon, joka koskee herkullisia ruokia tai makeisia, mutta myös haluan, joka koskee toista henkilöä, jonka luulet olevan houkutteleva tai seksikäs. Joskus sitä käytetään myös ilmaisemaan, että olet uninen tai olet unelias unessa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤤 Kuolaavat kasvot


Mitä 😪 tarkoittaa

Uneliaat kasvot

Keltainen kasvot, joissa silmät ovat kiinni ja hieman alaspäin kulmakarvat, hiukan avoin suu ja hihnan kupla, joka kurkistaa nenästä. Jousikupla on klassinen hahmo anime- ja mangamaailmassa osoittaen, että joku on väsynyt tai nukkumassa, ja juuri tämän emoji on tarkoitettu edustamaan myös sitä, että olet väsynyt tai nukkumassa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😪 Uneliaat kasvot


Mitä 😵 tarkoittaa

Huimaantuneet kasvot

Keltainen kasvo, jolla on suuret X: n silmät, nostetut hieman kulmikkaat kulmakarvat ja suuri pyöreä ja avoin suu. Käytetään usein ilmaisemaan melko todellista shokkia, yllätystä, yllätystä, vapinaa tai hämmennystä. Voidaan joskus käyttää myös edustamaan sairautta, humalassa oloa ja joissain tapauksissa jopa kuollutta. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😵 Huimaantuneet kasvot


Mitä 🤐 tarkoittaa

Kasvot ja vetoketjusuu

Keltainen kasvot, joissa on yksinkertaiset avoimet silmät ja suu, joka suljetaan vetoketjulla. Yleisesti ottaen salaisuudet tarkoittavat sitä, että lupaat pitää salaisuuden tai että haluat jonkun hiljaa juuri sanomastasi, mutta sitä voidaan käyttää myös silloin, kun haluat jonkun lopettavan puhumisen, esim. "zip it"! Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤐 Kasvot ja vetoketjusuu


Mitä 🥴 tarkoittaa

Tokkurainen

Keltainen kasvo, jossa ryppyinen suu ja yhtä ryppyiset silmät ja kulmakarvat, lievästi punoittuneet. Käytetään usein ilmaisemaan, että olet päihtynyt joko alkoholista tai voimakkaista tunteista toista henkilöä tai ilmiötä kohtaan. Mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisuun, joka liittyy uupumukseen, inhoan tai siihen, että olet oikein uupunut - tai täysin tyytyväinen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🥴 Tokkurainen


Mitä 🤢 tarkoittaa

Pahoinvoivat kasvot

Vihreä kasvot, joissa on hieman synkkä silmä sekä kaarevat kulmakarvat ja suu, joka näyttää pitävän jotain. Käytetään usein fyysisen sairauden kuvaamiseen tai inhoamiseen tai halveksuntaan jostakin, koska tulkinta on usein se, että hymiö tekee kaiken voitavansa oksennuksen pidättämiseksi. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤢 Pahoinvoivat kasvot


Mitä 🤮 tarkoittaa

Oksentavat kasvot

Keltaisia ​​kasvoja ryppyisillä silmillä, jotka yhdessä muodostavat suuren X: n ja kaarevat kulmakarvat, suuresta auki suusta, ulkonevat vihreät dekantterit. Käytetään ilmaisemaan fyysistä sairautta, esim. vatsavaivat, mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan, että olet todella inhokas tai innostunut jostain. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤮 Oksentavat kasvot


Mitä 🤧 tarkoittaa

Aivastavat kasvot

Keltainen kasvo, ryppyisillä silmillä, jotka yhdessä muodostavat suuren X: n, suu on katkainen ja nenän kohdalla emojinilla on valkoinen nenäliina tai lautasliina. Käytetään usein yksinkertaisen sairauden välittämiseen vilustumisen tai allergioiden muodossa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤧 Aivastavat kasvot


Mitä 😷 tarkoittaa

Kasvoilla hengityssuojain

Keltainen kasvot, suljetut silmät, yllään valkoinen kasvonaamio suun ja nenän päällä. Useimmiten terveydenhuollon ammattilaiset käyttävät tällaisia ​​naamioita, mutta yleensä Aasiassa ja erityisesti Japanissa nämä naamarit ovat tavallisten ihmisten käytössä myös kylmänä - estääkseen heitä leviämästä taudeitaan ja tartuttamasta muita ihmisiä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😷 Kasvoilla hengityssuojain


Mitä 🤒 tarkoittaa

Kasvot ja kuumemittari

Keltainen kasvo, jolla on yksinkertaiset silmät ja hieman taivutetut surulliset kulmakarvat, ruusuiset posket ja suljettu suu, jossa se ulottuu lämpömittariin. Käytetään ensisijaisesti ilmoittamaan, että henkilöllä on kuume ja hän on sairas, mutta sitä käytetään myös edustamaan sairautta yleensä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤒 Kasvot ja kuumemittari


Mitä 🤕 tarkoittaa

Kasvot ja pää siteessä

Keltaiset kasvot, joilla on yksinkertaiset silmät ja hieman taivutetut surulliset kulmakarvat ja vino suu, joka näyttää hiukan kasteelta, otsaa ympäröivässä emojinissa on side, joka on kääritty koko pään ympärille. Käytetään usein fyysisten vahinkojen välittämiseen, ei vain pään päälle, mutta sitä voidaan käyttää myös emotionaalisen kivun välittämiseen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤕 Kasvot ja pää siteessä


Mitä 🤑 tarkoittaa

Rahasuiset kasvot

Keltainen kasvot, nostetut kulmakarvat ja dollarimerkit silminä, iso vihreä kieli nousee suun läpi jättiläisellä hymyllä, kielellä on myös dollarimerkki. Ennen kaikkea sitä käytetään välittämään rahaa koskevia asioita, ansaita rahaa, olla rikas, rikas, menestyä elämässä ja niin edelleen. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤑 Rahasuiset kasvot


Mitä 😮‍💨 tarkoittaa

Kasvot uloshengitys

Keltaiset kasvot, jotka voidaan nähdä huolestuneena helpottuneena, ja tuulenpuuska puhaltaa ulos suusta ikään kuin se hengittäisi ulos vaikean asian jälkeen. Usein käytetään ilmaisemaan helpotusta tai uupumusta, mutta joskus myös pettymyksen tai tyytymättömyyden huokaus. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😮‍💨 Kasvot uloshengitys


Mitä 😵‍💫 tarkoittaa

Kasvot spiraalisilla silmillä

Keltaiset kasvot, joiden silmät ovat spiraalin muotoisia ja suuri leveä suu. Käytetään ilmaisuksi esim. huimausta tai sekavuutta, mutta myös edustaa esim. hypnoosi tai muut "mielikuvitukset". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😵‍💫 Kasvot spiraalisilla silmillä


Mitä 😶‍🌫️ tarkoittaa

Kasvot pilvissä

Keltaiset kasvot, joita näyttää ympäröivän valkoiset pilvet tai paksu savu. Hieman epäselvällä ulkonäöltään emojilla voidaan olettaa olevan useita merkityksiä, mutta yleensä sitä käytetään edustamaan hieman sumeaa mielentilaa tai että olet hämmentynyt, mutta sitä voidaan käyttää myös edustamaan sitä rauhallista tunnetta, joka voi syntyä, kun olet todella onnellinen. Puhtaana symboliikkona sitä käytetään joskus myös osoittamaan, että savua on, esim. tulipalon tai tupakoinnin sattuessa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😶‍🌫️ Kasvot pilvissä


Mitä 🫨 tarkoittaa

Väsyttelevät kasvot

Tämä emoji edustaa päätään pudistelevia kasvoja, ikään kuin ne olisivat jostain eri mieltä tai olisivat järkyttyneet eikä ymmärrä mitä tapahtuu. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🫨 Väsyttelevät kasvot


Mitä 🤠 tarkoittaa

Cowboyn pää

Keltainen kasvot, joissa on suuret onnelliset silmät ja leveä auki suu, joka osoittaa kaikki yläleuan hampaat. Emojinilla on pään päällä ruskea nahkahattu, jonka avulla se näyttää oikealta cowboyltä. Käytetään usein ilmaisemaan, että olet uhanalainen, sinulla on hyvä itseluottamus ja usein että olet pieni "täysi-fani". Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤠 Cowboyn pää


Mitä 🥸 tarkoittaa

Naamioituneet kasvot

Keltaiset kasvot, joissa on suuret lasit ja iso väärennös, sekä kulmakarvat ja viikset, jotka näyttävät myös väärennöksiltä. Emoji on tarkoitettu ilmaisemaan naamioitunutta. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🥸 Naamioituneet kasvot


Mitä 😈 tarkoittaa

Hymyilevät kasvot ja sarvet

Violetti kasvot, joissa silmät on vedetty yhteen ja kulmakarvat on vinosti ylöspäin, suu virnistää leikkisästi ja leikkisästi ja pään sivuilla esiin nousee kaksi sarvea. Käytetään usein sanomaan, että olet tottelematon tai säädytöntä melko seksuaalisella tavalla tai että olet leikkisä ja ilkikurinen ja sinulla on joitain räkkivarusteita käynnissä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 😈 Hymyilevät kasvot ja sarvet


Mitä 👿 tarkoittaa

Vihaiset kasvot ja sarvet

Violetti kasvo, jonka silmät ovat ahtaat ja kulmakarvat ovat ylöspäin suuntautuneet, suu näyttää hieman hapanta ja välittää sekä tyytymättömyyttä että vihaa. Käytetään usein sanomaan, että olet todella vihainen tai sinulla on pahoja ajatuksia. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👿 Vihaiset kasvot ja sarvet


Mitä 👹 tarkoittaa

Hirviö

Groteski punertava kasvot, joilla on suuret silmät, ihmisen nenä ja iso hymyilevä suu, jossa on valkoisia tukkoja. Sen on tarkoitus edustaa japanilaista demonia (oni), ja sen kuvaa Namahage-niminen hahmo, joka on alun perin syntynyt japanilaisista kansankertomuksista. Perinteiden mukaan Namahagen tulee pukeutua uudenvuoden aikana tavoitteena yrittää hillitä pahoja henkiä ja suojella heidän perhettään. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👹 Hirviö


Mitä 👺 tarkoittaa

Japanilainen trolli

Haaleanpunainen naamio, jolla on pitkä nenä, vihaiset silmät ja tuuheat kulmakarvat ja viikset, otsa on ryppyinen. Edustaa japanilaisessa mytologiassa nimitystä "tengu". Tengun on paha demonimainen olento, joka viettelee ja johtaa ihmiset harhaoppiin. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👺 Japanilainen trolli


Mitä 🤡 tarkoittaa

Pellen pää

Klassinen sirkuksen tai syntymäpäivän klovni, valkoisella kasvommeilla ja punaisella nenällä, mukana liioiteltuja silmiä ja jättiläinen hymy, jolla on valtavat huulet ja kaksi punaista hiusneulaa. Käytetään usein sanomaan, että joku on vähän ilkeä tai hullu tai että luulet jonkun olevan tyhmää tai että jotain on ilkeää tai pelottavaa. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤡 Pellen pää


Mitä 💩 tarkoittaa

Kakkakasa

Tunnettu hymiö, joka on suunniteltu kuin kasa kuoria, jossa on suuri hymy ja kohotetut silmät. Kakkakasa on suunniteltu pyörteeksi, joka nousee ylöspäin ja jota monet ovatkin käyttäneet symboloimaan pehmeää jäätelöä suklaamakuilla. Emojinia käytetään usein edustamaan erilaisia kylpyhuoneeseen liittyviä tai eläimiin liittyviä asioita, mutta niitä voidaan myös käyttää välittämään, että joku on onnellinen ja hieman ilkikurinen. Japanilaisessa kulttuurissa myös kynttiläkaivoja käytetään toivomaan onnea. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 💩 Kakkakasa


Mitä 👻 tarkoittaa

Haamu

Tämä hymiö edustaa tyypillistä valkoista sarjakuvahaamua. Aave kiristää kielen ja laajentaa aseita, ja sillä on toinen silmä, joka on suurempi kuin toinen (joillakin laitteilla). Sinusta tuntuu, että haamu sanoo "BU!" ystävällisellä tavalla. Käytetään usein sanomaan, että jotain on hauskaa tai hauskaa, ja on hyvin yleistä käyttää sitä Halloweenin aikaan. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👻 Haamu


Mitä 💀 tarkoittaa

Pääkallo

Tämä emoji edustaa ihmisen kalloa tyypillisessä valko-harmaassa värissä, valkoisilla hampailla ja mustilla silmäaukkoilla. Käytetään usein kuoleman välittämiseen, mutta ei vain fyysisen kuoleman, mutta myös "henkisen kuoleman" muodossa nauraen kuolemaan tai vastaavaan. On hyvin yleistä käyttää sitä Halloweenin ympärillä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 💀 Pääkallo


Mitä ☠️ tarkoittaa

Pääkallo ja luut ristissä

Tämä emoji edustaa tyypillistä valkeaharmaata ihmisen kalloa, joka on sijoitettu X:n muotoisten jalkojen eteen, aivan kuten merirosvojen lipussa tai symboli, joka osoittaa, että jokin on myrkyllistä. Käytetään usein ilmaisemaan kuoleman tunne tai se, että jokin on erittäin vaarallinen, mutta sitä voidaan käyttää myös leikkisästi esimerkiksi tuon kuoleman kuvaamiseen. kuolee naurusta. Käytetään hyvin usein Halloweenin aikana. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji ☠️ Pääkallo ja luut ristissä


Mitä 👽 tarkoittaa

Avaruusolento

Tämä hymiö edustaa tyypillistä ulkomaalaista, kuten esimerkiksi elokuvia tai sarjakuvia. Soikea pää, täysin ilman hiuksia, isoilla mustilla silmillä, jotka ovat myös soikeat, sekä pienellä parrallisella hymyllä. Käytetään usein tilanteissa, joissa puhutaan elämästä muilla planeetoilla kuin maapallolla tai muista avaruuteen vaikuttavista aineista, mutta on myös erittäin yleistä, että se välittää "goofyness", joten saatat olla hieman outo ja outo. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👽 Avaruusolento


Mitä 👾 tarkoittaa

Avaruushirviö

Tämä hymiö edustaa avaruus hirviötä, koska niitä kuvataan usein vanhemmissa tietokonepeleissä, kuten esimerkiksi Space Invaders, ajattele 8-bittistä grafiikkaa ja vanhoja ammuta pelejä arcade-koneissa tai vanhoissa videopeleissä, kuten Nintendo, Sega ja Intellivision. Yksinkertaisesti todellinen retrovariantti avaruusmonsterista, kuten Elder Millennials, on tottunut näkemään heidät. Käytetään usein tilanteissa, joissa puhutaan avaruudesta ja elämästä maan ulkopuolella, mutta myös yhtä usein, kun kyse on video- tai tietokonepeleistä ja muista peleihin ja popkulttuuriin liittyvistä kysymyksistä. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 👾 Avaruushirviö


Mitä 🤖 tarkoittaa

Robotin pää

Tämä emoji edustaa tyypillistä robottipintaa, pääaulassa on lamppu ja suuret pyöreät valkoiset silmät. Käytetään usein tieteiskirjallisuuden, robotiikan, tekniikan, ohjelmoinnin ja AI: n (tekoälyn) aloilla. Se välittää myös melko lämmin ja miellyttävä tunne olla vähän hankala. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🤖 Robotin pää


Mitä 🎃 tarkoittaa

Kurpitsalyhty

Tämä emoji edustaa tyypillistä lyhtyä tai, kuten se englanniksi tunnetaan nimellä "Jack-O-Lantern". Siten sellaisella pumpulla, joka on yksi, on taipumus muistuttaa pintaa, ja sitten laittaa lampun sisälle. Nämä ovat hyvin yleisiä Halloweenin ympärillä, etenkin Yhdysvalloissa, ja ovat siksi yksi yleisimmistä symboleista, joita ihmiset yhdistävät Halloweeniin. Voit napsauttaa isoa emojinia kopioidaksesi sen.

Lue lisää: Emoji 🎃 Kurpitsalyhty