Emoji 🤣 - Kieriskellä lattialla kasvot nauraen

🤣

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤣 tarkoittaa

Keltainen kasvot rinteessä, jossa on X-muotoiset silmät ja jättiläinen hymy, joka nauraa niin, että kyyneleet virtaavat. Käytetään pääasiassa ilmaisemaan, että jotain on hullua hauskaa, mikä on muutoin tähän emojiyn liittyvä lyhenne ROFL (Rolling On the Floor Laughing).


Tietoa emojoista kieriskellä lattialla kasvot nauraen

Täällä voit lukea lisää emoji 🤣. Pääryhmä, johon emojin kieriskellä lattialla kasvot nauraen kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kieriskellä lattialla kasvot nauraen ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kieriskellä lattialla kasvot nauraen muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Rolling on the floor laughing
🇸🇪 Ruotsi: Rullar runt på golvet och skrattar
🇳🇴 Norja: Ansikt som ler seg ihjel
🇩🇰 Tanska: Ruller grinende rundt på gulvet - ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🤣

Jos haluat kopioida emojin kieriskellä lattialla kasvot nauraen esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F923

Käytä HTML-muodossa:   🤣


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"