Emoji 🙆‍♀️ - Nainen, joka tekee ok-merkin

🙆‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙆‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on nainen, joka tekee ok-merkin. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman gesturing ok.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "nainen, joka tekee ok-merkin"

Nainen, joka tekee ok-merkin on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙆🏻‍♀️

Mitä 🙆🏻‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙆🏻‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen, joka tekee ok-merkin, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia nainen, joka tekee ok-merkin kirkkaan ihonväri.

🙆🏼‍♀️

Mitä 🙆🏼‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙆🏼‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen, joka tekee ok-merkin, beige ihonväri" ja se edustaa emojia nainen, joka tekee ok-merkin beige ihonväri.

🙆🏽‍♀️

Mitä 🙆🏽‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙆🏽‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen, joka tekee ok-merkin, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia nainen, joka tekee ok-merkin vaaleanruskea ihonväri.

🙆🏾‍♀️

Mitä 🙆🏾‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙆🏾‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen, joka tekee ok-merkin, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia nainen, joka tekee ok-merkin tummanruskea ihon sävy.

🙆🏿‍♀️

Mitä 🙆🏿‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙆🏿‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen, joka tekee ok-merkin, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia nainen, joka tekee ok-merkin tumma ihon väri.


Tietoa emojoista nainen, joka tekee ok-merkin

Täällä voit lukea lisää emoji 🙆‍♀️. Pääryhmä, johon emojin nainen, joka tekee ok-merkin kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain nainen, joka tekee ok-merkin on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji nainen, joka tekee ok-merkin muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman gesturing OK
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna som gestikulerar OK
🇳🇴 Norja: Kvinne som signaliserer OK
🇩🇰 Tanska: Kvinde, der signalerer OK


Kopioi ja käytä emoji 🙆‍♀️

Jos haluat kopioida emojin nainen, joka tekee ok-merkin esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F646 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🙆‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"