Emoji 🥴 - Tokkurainen

🥴

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🥴 tarkoittaa

Keltainen kasvo, jossa ryppyinen suu ja yhtä ryppyiset silmät ja kulmakarvat, lievästi punoittuneet. Käytetään usein ilmaisemaan, että olet päihtynyt joko alkoholista tai voimakkaista tunteista toista henkilöä tai ilmiötä kohtaan. Mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisuun, joka liittyy uupumukseen, inhoan tai siihen, että olet oikein uupunut - tai täysin tyytyväinen.


Tietoa emojoista tokkurainen

Täällä voit lukea lisää emoji 🥴. Emojin tokkurainen kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Keskikesä.  Pääryhmä, johon emojin tokkurainen kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain tokkurainen ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji tokkurainen muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woozy Face
🇸🇪 Ruotsi: Yrt ansikte
🇳🇴 Norja: Svimmelt (beruset) ansikt
🇩🇰 Tanska: Omtåget ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🥴

Jos haluat kopioida emojin tokkurainen esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F974

Käytä HTML-muodossa:   🥴


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"