Emoji 😩 - Uupuneet kasvot

😩

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😩 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on suljetut ryppyiset silmät ja vielä enemmän ryppyiset kulmakarvat, ja suuri avoin suu, joka näyttää jotenkin hieman tyytymättömältä, melkein kuin se on luopumassa. Tarkoituksena on heijastaa turhautumisen ja surun tunteita, mutta myös leikkisällä tavalla jonkin verran huvittelua ja hellyyttä.


Tilastot emojille 😩

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😩 ("uupuneet kasvot"), on paikalla 155 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😩 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 130 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😩.


Tietoa emojoista uupuneet kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😩. Pääryhmä, johon emojin uupuneet kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain uupuneet kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji uupuneet kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Weary face
🇸🇪 Ruotsi: Uttröttat ansikte
🇳🇴 Norja: Utmattet ansikt
🇩🇰 Tanska: Udmattet ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😩

Jos haluat kopioida emojin uupuneet kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F629

Käytä HTML-muodossa:   😩


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"