Emoji 👋 - Vilkuttava käsi

👋

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👋 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa avointa kättä, jonka on tarkoitus heilauttaa, ja ajatuksena on, että sen pitäisi symboloida hei tai hei. Voi olla myös unssin passiivista aggressiivisuutta takanaan, aivan kuten et enää ole ystäviä sen kanssa, jonka kanssa hyvästelet.


Tilastot emojille 👋

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👋 ("vilkuttava käsi"), on paikalla 75 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👋 on syyskuu, viimeksi sillä oli noin 260 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on lokakuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👋.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "vilkuttava käsi"

Vilkuttava käsi on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👋🏻

Mitä 👋🏻 tarkoittaa

Emojin 👋🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vilkuttava käsi, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia vilkuttava käsi kirkkaan ihonväri.

👋🏼

Mitä 👋🏼 tarkoittaa

Emojin 👋🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vilkuttava käsi, beige ihonväri" ja se edustaa emojia vilkuttava käsi beige ihonväri.

👋🏽

Mitä 👋🏽 tarkoittaa

Emojin 👋🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vilkuttava käsi, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia vilkuttava käsi vaaleanruskea ihonväri.

👋🏾

Mitä 👋🏾 tarkoittaa

Emojin 👋🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vilkuttava käsi, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia vilkuttava käsi tummanruskea ihon sävy.

👋🏿

Mitä 👋🏿 tarkoittaa

Emojin 👋🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vilkuttava käsi, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia vilkuttava käsi tumma ihon väri.


Tietoa emojoista vilkuttava käsi

Täällä voit lukea lisää emoji 👋. Emojin vilkuttava käsi kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin vilkuttava käsi kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vilkuttava käsi on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji vilkuttava käsi muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Waving hand sign
🇸🇪 Ruotsi: Vinkande hand
🇳🇴 Norja: Vinkende hånd
🇩🇰 Tanska: Vinkende hånd


Kopioi ja käytä emoji 👋

Jos haluat kopioida emojin vilkuttava käsi esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F44B

Käytä HTML-muodossa:   👋


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"