Emoji 👋 - Vilkuttava käsi

👋

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👋 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on vilkuttava käsi. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on waving hand sign.

Tietoa emojoista vilkuttava käsi

Täällä voit lukea lisää emoji 👋. Pääryhmä, johon emojin vilkuttava käsi kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 356 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vilkuttava käsi on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji vilkuttava käsi muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Waving hand sign
🇫🇮 Ruotsi: Vinkande hand
🇳🇴 Norja: Vinkende hånd
🇩🇰 Tanska: Vinkende hånd

Muut emojärjestelmän muunnelmat "vilkuttava käsi"


Kopioi ja käytä emoji 👋

Jos haluat kopioida emojin vilkuttava käsi esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F44B

Käytä HTML-muodossa:   👋

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"