Emoji 🤡 - Pellen pää

🤡

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤡 tarkoittaa

Klassinen sirkuksen tai syntymäpäivän klovni, valkoisella kasvommeilla ja punaisella nenällä, mukana liioiteltuja silmiä ja jättiläinen hymy, jolla on valtavat huulet ja kaksi punaista hiusneulaa. Käytetään usein sanomaan, että joku on vähän ilkeä tai hullu tai että luulet jonkun olevan tyhmää tai että jotain on ilkeää tai pelottavaa.


Tilastot emojille 🤡

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤡 ("pellen pää"), on paikalla 205 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤡 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 90 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤡.


Tietoa emojoista pellen pää

Täällä voit lukea lisää emoji 🤡. Emojin pellen pää kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin pellen pää kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain pellen pää ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji pellen pää muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Clown face
🇸🇪 Ruotsi: Clown-ansikte
🇳🇴 Norja: Klovneansikt
🇩🇰 Tanska: Klovneansigt


Kopioi ja käytä emoji 🤡

Jos haluat kopioida emojin pellen pää esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F921

Käytä HTML-muodossa:   🤡


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"