Emoji 🤕 - Kasvot ja pää siteessä

🤕

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤕 tarkoittaa

Keltaiset kasvot, joilla on yksinkertaiset silmät ja hieman taivutetut surulliset kulmakarvat ja vino suu, joka näyttää hiukan kasteelta, otsaa ympäröivässä emojinissa on side, joka on kääritty koko pään ympärille. Käytetään usein fyysisten vahinkojen välittämiseen, ei vain pään päälle, mutta sitä voidaan käyttää myös emotionaalisen kivun välittämiseen.


Tietoa emojoista kasvot ja pää siteessä

Täällä voit lukea lisää emoji 🤕. Emojin kasvot ja pää siteessä kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin kasvot ja pää siteessä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot ja pää siteessä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvot ja pää siteessä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with head-bandage
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med bandage på huvudet
🇳🇴 Norja: Ansikt med bandasje på hodet
🇩🇰 Tanska: Ansigt med hovedbandage


Kopioi ja käytä emoji 🤕

Jos haluat kopioida emojin kasvot ja pää siteessä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F915

Käytä HTML-muodossa:   🤕


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"