Emoji 🧙‍♂️ - Miesvelho

🧙‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧙‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on miesvelho. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man mage.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "miesvelho"

Miesvelho on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧙🏻‍♂️

Mitä 🧙🏻‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧙🏻‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miesvelho, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia miesvelho kirkkaan ihonväri.

🧙🏼‍♂️

Mitä 🧙🏼‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧙🏼‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miesvelho, beige ihonväri" ja se edustaa emojia miesvelho beige ihonväri.

🧙🏽‍♂️

Mitä 🧙🏽‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧙🏽‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miesvelho, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia miesvelho vaaleanruskea ihonväri.

🧙🏾‍♂️

Mitä 🧙🏾‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧙🏾‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miesvelho, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia miesvelho tummanruskea ihon sävy.

🧙🏿‍♂️

Mitä 🧙🏿‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧙🏿‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miesvelho, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia miesvelho tumma ihon väri.


Tietoa emojoista miesvelho

Täällä voit lukea lisää emoji 🧙‍♂️. Pääryhmä, johon emojin miesvelho kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain miesvelho on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji miesvelho muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man mage
🇸🇪 Ruotsi: Trollkarl
🇳🇴 Norja: Trollmann
🇩🇰 Tanska: Troldmand


Kopioi ja käytä emoji 🧙‍♂️

Jos haluat kopioida emojin miesvelho esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D9 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🧙‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"