Emoji 🫢 - Kasvot auki silmät ja kädestä suuhun

🫢

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫢 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa keltaisia ​​kasvoja, joiden silmät ovat auki ja kättä peittää suunsa. Sitä käytetään usein ilmaisemaan, että joku on järkyttynyt tai yllättynyt.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 14.0:aa.


Tietoa emojoista kasvot auki silmät ja kädestä suuhun

Täällä voit lukea lisää emoji 🫢. Pääryhmä, johon emojin kasvot auki silmät ja kädestä suuhun kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot auki silmät ja kädestä suuhun ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvot auki silmät ja kädestä suuhun muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with open eyes and hand over mouth
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med öppna ögon och handen för munnen
🇳🇴 Norja: Ansikt med åpne øyne og hånd mot munn
🇩🇰 Tanska: Ansigt med åbne øjne og hånd til mund


Kopioi ja käytä emoji 🫢

Jos haluat kopioida emojin kasvot auki silmät ja kädestä suuhun esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAE2

Käytä HTML-muodossa:   🫢


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"