Emoji 🤵‍♂️ - Smokkipukuinen mies

🤵‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤵‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on smokkipukuinen mies. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man in tuxedo.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "smokkipukuinen mies"

Smokkipukuinen mies on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤵🏻‍♂️
Smokkipukuinen mies, kirkkaan ihonväri
🤵🏼‍♂️
Smokkipukuinen mies, beige ihonväri
🤵🏽‍♂️
Smokkipukuinen mies, vaaleanruskea ihonväri
🤵🏾‍♂️
Smokkipukuinen mies, tummanruskea ihon sävy
🤵🏿‍♂️
Smokkipukuinen mies, tumma ihon väri

Tietoa emojoista smokkipukuinen mies

Täällä voit lukea lisää emoji 🤵‍♂️. Emojin smokkipukuinen mies kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Häät.  Pääryhmä, johon emojin smokkipukuinen mies kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain smokkipukuinen mies on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji smokkipukuinen mies muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man in tuxedo
🇸🇪 Ruotsi: Man i smoking
🇳🇴 Norja: Mann i dress
🇩🇰 Tanska: Mand i smoking


Kopioi ja käytä emoji 🤵‍♂️

Jos haluat kopioida emojin smokkipukuinen mies esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F935 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🤵‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"