Emoji 👈 - Vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta

👈

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👈 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa käden takaosaa, jossa etusormi on ojennettu ja osoittaa vasemmalle. Käytetään usein kiinnittämään huomiota siihen, mihin sormi osoittaa.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta"

Vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👈🏻

Mitä 👈🏻 tarkoittaa

Emojin 👈🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta kirkkaan ihonväri.

👈🏼

Mitä 👈🏼 tarkoittaa

Emojin 👈🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta, beige ihonväri" ja se edustaa emojia vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta beige ihonväri.

👈🏽

Mitä 👈🏽 tarkoittaa

Emojin 👈🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta vaaleanruskea ihonväri.

👈🏾

Mitä 👈🏾 tarkoittaa

Emojin 👈🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta tummanruskea ihon sävy.

👈🏿

Mitä 👈🏿 tarkoittaa

Emojin 👈🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta tumma ihon väri.


Tietoa emojoista vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta

Täällä voit lukea lisää emoji 👈. Pääryhmä, johon emojin vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Left pointing backhand index
🇸🇪 Ruotsi: Vänsterpekande handrygg
🇳🇴 Norja: Hånd med pekefinger som peker mot venstre
🇩🇰 Tanska: Håndryg med pegefinger til venstre


Kopioi ja käytä emoji 👈

Jos haluat kopioida emojin vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F448

Käytä HTML-muodossa:   👈


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"