Emoji 👨‍🦯 - Mies koettava ruoko

👨‍🦯

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👨‍🦯 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mies koettava ruoko. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man with probing cane.


Tilastot emojille 👨‍🦯

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👨‍🦯 ("mies koettava ruoko"), on paikalla 1083 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👨‍🦯 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on kesäkuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👨‍🦯.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "mies koettava ruoko"

Mies koettava ruoko on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👨🏻‍🦯

Mitä 👨🏻‍🦯 tarkoittaa

Emojin 👨🏻‍🦯 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies koettava ruoko, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia mies koettava ruoko kirkkaan ihonväri.

👨🏼‍🦯

Mitä 👨🏼‍🦯 tarkoittaa

Emojin 👨🏼‍🦯 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies koettava ruoko, beige ihonväri" ja se edustaa emojia mies koettava ruoko beige ihonväri.

👨🏽‍🦯

Mitä 👨🏽‍🦯 tarkoittaa

Emojin 👨🏽‍🦯 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies koettava ruoko, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia mies koettava ruoko vaaleanruskea ihonväri.

👨🏾‍🦯

Mitä 👨🏾‍🦯 tarkoittaa

Emojin 👨🏾‍🦯 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies koettava ruoko, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia mies koettava ruoko tummanruskea ihon sävy.

👨🏿‍🦯

Mitä 👨🏿‍🦯 tarkoittaa

Emojin 👨🏿‍🦯 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies koettava ruoko, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia mies koettava ruoko tumma ihon väri.


Tietoa emojoista mies koettava ruoko

Täällä voit lukea lisää emoji 👨‍🦯. Pääryhmä, johon emojin mies koettava ruoko kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mies koettava ruoko on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji mies koettava ruoko muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man with probing cane
🇸🇪 Ruotsi: Man med vit käpp
🇳🇴 Norja: Mann med sonderrør
🇩🇰 Tanska: Mand med sonderrør


Kopioi ja käytä emoji 👨‍🦯

Jos haluat kopioida emojin mies koettava ruoko esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F468 200D 1F9AF

Käytä HTML-muodossa:   👨‍🦯


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"