✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 👨‍🦯 - Mies koettava ruoko

👨‍🦯

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👨‍🦯 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mies koettava ruoko. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man with probing cane.

Tietoa emojoista mies koettava ruoko

Täällä voit lukea lisää emoji 👨‍🦯. Pääryhmä, johon emojin mies koettava ruoko kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mies koettava ruoko on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji mies koettava ruoko muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man with probing cane
🇸🇪 Ruotsi: Man med vit käpp
🇳🇴 Norja: Mann med sonderrør
🇩🇰 Tanska: Mand med sonderrør

Muut emojärjestelmän muunnelmat "mies koettava ruoko"


Kopioi ja käytä emoji 👨‍🦯

Jos haluat kopioida emojin mies koettava ruoko esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F468 200D 1F9AF

Käytä HTML-muodossa:   👨‍🦯

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"