Emoji 🖖 - Vulcan tervehdys

🖖

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🖖 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kättä, joka avataan ja jossa on erilliset rengas- ja keskisormit, jotka muodostavat eräänlaisen V:n, jota käytetään ensisijaisesti Vulcan-tervehdyksen esittämiseen. Vulcan-tervehdys on klassinen tervehdys / käsi ele, joka liittyy läheisesti Star Trek -kuvakkeeseen Spock. Tervehdys on ele, jota rodun vulcan käyttää Star Trek -universumissa, ja sitä voidaan käyttää myös jäähyväis eleena. Ele yhdistetään usein lauseeseen "live long and prosper".


Tilastot emojille 🖖

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🖖 ("vulcan tervehdys"), on paikalla 137 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🖖 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 140 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🖖.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "vulcan tervehdys"

Vulcan tervehdys on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🖖🏻

Mitä 🖖🏻 tarkoittaa

Emojin 🖖🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi, jonka sormet ovat erillään keskisormen ja nimettömän kohdalta, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia vulcan tervehdys Käsi, jonka sormet ovat erillään keskisormen ja nimettömän kohdalta, kirkkaan ihonväri.

🖖🏼

Mitä 🖖🏼 tarkoittaa

Emojin 🖖🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi, jonka sormet ovat erillään keskisormen ja nimettömän kohdalta, beige ihonväri" ja se edustaa emojia vulcan tervehdys Käsi, jonka sormet ovat erillään keskisormen ja nimettömän kohdalta, beige ihonväri.

🖖🏽

Mitä 🖖🏽 tarkoittaa

Emojin 🖖🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi, jonka sormet ovat erillään keskisormen ja nimettömän kohdalta, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia vulcan tervehdys Käsi, jonka sormet ovat erillään keskisormen ja nimettömän kohdalta, vaaleanruskea ihonväri.

🖖🏾

Mitä 🖖🏾 tarkoittaa

Emojin 🖖🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi, jonka sormet ovat erillään keskisormen ja nimettömän kohdalta, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia vulcan tervehdys Käsi, jonka sormet ovat erillään keskisormen ja nimettömän kohdalta, tummanruskea ihon sävy.

🖖🏿

Mitä 🖖🏿 tarkoittaa

Emojin 🖖🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi, jonka sormet ovat erillään keskisormen ja nimettömän kohdalta, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia vulcan tervehdys Käsi, jonka sormet ovat erillään keskisormen ja nimettömän kohdalta, tumma ihon väri.


Tietoa emojoista vulcan tervehdys

Täällä voit lukea lisää emoji 🖖. Pääryhmä, johon emojin vulcan tervehdys kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vulcan tervehdys on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji vulcan tervehdys muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Vulcan salute
🇸🇪 Ruotsi: Vulcan-hälsning
🇳🇴 Norja: Vulcan hilsen
🇩🇰 Tanska: Vulcan hilsen


Kopioi ja käytä emoji 🖖

Jos haluat kopioida emojin vulcan tervehdys esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F596

Käytä HTML-muodossa:   🖖


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"