✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🖖 - Vulcan tervehdys

🖖

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🖖 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kättä, joka avataan ja jossa on erilliset rengas- ja keskisormit, jotka muodostavat eräänlaisen V:n, jota käytetään ensisijaisesti Vulcan-tervehdyksen esittämiseen. Vulcan-tervehdys on klassinen tervehdys / käsi ele, joka liittyy läheisesti Star Trek -kuvakkeeseen Spock. Tervehdys on ele, jota rodun vulcan käyttää Star Trek -universumissa, ja sitä voidaan käyttää myös jäähyväis eleena. Ele yhdistetään usein lauseeseen "live long and prosper".

Tietoa emojoista vulcan tervehdys

Täällä voit lukea lisää emoji 🖖. Pääryhmä, johon emojin vulcan tervehdys kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vulcan tervehdys on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji vulcan tervehdys muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Vulcan salute
🇸🇪 Ruotsi: Vulcan-hälsning
🇳🇴 Norja: Vulcan hilsen
🇩🇰 Tanska: Vulcan hilsen

Muut emojärjestelmän muunnelmat "vulcan tervehdys"


Kopioi ja käytä emoji 🖖

Jos haluat kopioida emojin vulcan tervehdys esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F596

Käytä HTML-muodossa:   🖖

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"