Emoji 😣 - Sinnikkäät kasvot

😣

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😣 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on hieman harmaat, rypistyneet kulmakarvat ja puristetut X-muotoiset silmät, melkein kuin kamppailevat pitämään kyyneleet sisällä tai menemään jotain hyvin vaikeaa. Usein käytetään ilmaisemaan, että kamppailet jatkuvasti, mutta sitä voidaan käyttää myös erilaisten turhautumisasteiden, surun ja avuttomuuden ilmaisemiseen.


Tietoa emojoista sinnikkäät kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😣. Emojin sinnikkäät kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin sinnikkäät kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain sinnikkäät kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji sinnikkäät kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Persevering face
🇸🇪 Ruotsi: Ihärdigt ansikte
🇳🇴 Norja: Utholdende ansikt
🇩🇰 Tanska: Standhaftigt ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😣

Jos haluat kopioida emojin sinnikkäät kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F623

Käytä HTML-muodossa:   😣


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"