Emoji 👨‍🏭 - Miestehdastyöläinen

👨‍🏭

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👨‍🏭 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on miestehdastyöläinen. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man factory worker.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "miestehdastyöläinen"

Miestehdastyöläinen on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👨🏻‍🏭

Mitä 👨🏻‍🏭 tarkoittaa

Emojin 👨🏻‍🏭 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miestehdastyöläinen, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia miestehdastyöläinen kirkkaan ihonväri.

👨🏼‍🏭

Mitä 👨🏼‍🏭 tarkoittaa

Emojin 👨🏼‍🏭 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miestehdastyöläinen, beige ihonväri" ja se edustaa emojia miestehdastyöläinen beige ihonväri.

👨🏽‍🏭

Mitä 👨🏽‍🏭 tarkoittaa

Emojin 👨🏽‍🏭 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miestehdastyöläinen, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia miestehdastyöläinen vaaleanruskea ihonväri.

👨🏾‍🏭

Mitä 👨🏾‍🏭 tarkoittaa

Emojin 👨🏾‍🏭 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miestehdastyöläinen, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia miestehdastyöläinen tummanruskea ihon sävy.

👨🏿‍🏭

Mitä 👨🏿‍🏭 tarkoittaa

Emojin 👨🏿‍🏭 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miestehdastyöläinen, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia miestehdastyöläinen tumma ihon väri.


Tietoa emojoista miestehdastyöläinen

Täällä voit lukea lisää emoji 👨‍🏭. Emojin miestehdastyöläinen kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Kansainvälinen miesten päivä.  Pääryhmä, johon emojin miestehdastyöläinen kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain miestehdastyöläinen on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji miestehdastyöläinen muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man factory worker
🇸🇪 Ruotsi: Manlig industriarbetare
🇳🇴 Norja: Mannlig fabrikkarbeider
🇩🇰 Tanska: Mandlig fabriksarbejder


Kopioi ja käytä emoji 👨‍🏭

Jos haluat kopioida emojin miestehdastyöläinen esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F468 200D 1F3ED

Käytä HTML-muodossa:   👨‍🏭


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"