✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 😱 - Pelosta huutavat kasvot

😱

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😱 tarkoittaa

Keltainen kasvo, kädet kovasti painettuna emoji: n poskia vasten, suu auki suu ja suuret liidunvalkoiset silmät, ja otsan väri on vaaleansininen. Hymiön idea on kertoa, että se huutaa kauhua tai tulee täysin kauhistuttavaksi. Inspiraatio on saatu tunnetun norjalaisen taiteilijan Edvard Munchin maalauksesta Skriet.

Tietoa emojoista pelosta huutavat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😱. Emojin pelosta huutavat kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin pelosta huutavat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain pelosta huutavat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji pelosta huutavat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face screaming in fear
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte som skriker av fasa
🇳🇴 Norja: Ansikt som skriker av frykt
🇩🇰 Tanska: Ansigt, der skriger af frygt

Kopioi ja käytä emoji 😱

Jos haluat kopioida emojin pelosta huutavat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F631

Käytä HTML-muodossa:   😱

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"