✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 👺 - Peikko

👺

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👺 tarkoittaa

Haaleanpunainen naamio, jolla on pitkä nenä, vihaiset silmät ja tuuheat kulmakarvat ja viikset, otsa on ryppyinen. Edustaa japanilaisessa mytologiassa nimitystä "tengu". Tengun on paha demonimainen olento, joka viettelee ja johtaa ihmiset harhaoppiin.

Tietoa emojoista peikko

Täällä voit lukea lisää emoji 👺. Emojin peikko kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin peikko kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 433 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain peikko ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji peikko muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Japanese goblin
🇸🇪 Ruotsi: Japanskt troll
🇳🇴 Norja: Troll
🇩🇰 Tanska: Trold

Kopioi ja käytä emoji 👺

Jos haluat kopioida emojin peikko esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F47A

Käytä HTML-muodossa:   👺

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"