Emoji 🤷 - Henkilö kehittää olkiaan

🤷

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤷 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa henkilöä, joka kehittää olkapäitään tavalla, joka viestii siitä, että hän ei tiedä eikä välitä paljon keskusteltavasta aiheesta. Tätä tekstiä kutsutaan hymiöksi, ja se kirjoitetaan yleensä seuraavasti: ¯\_(ツ)_/¯. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on.


Tilastot emojille 🤷

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤷 ("henkilö kehittää olkiaan"), on paikalla 151 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤷 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 120 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on joulukuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤷.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö kehittää olkiaan"

Henkilö kehittää olkiaan on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤷🏻

Mitä 🤷🏻 tarkoittaa

Emojin 🤷🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö kehittää olkiaan, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö kehittää olkiaan kirkkaan ihonväri.

🤷🏼

Mitä 🤷🏼 tarkoittaa

Emojin 🤷🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö kehittää olkiaan, beige ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö kehittää olkiaan beige ihonväri.

🤷🏽

Mitä 🤷🏽 tarkoittaa

Emojin 🤷🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö kehittää olkiaan, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö kehittää olkiaan vaaleanruskea ihonväri.

🤷🏾

Mitä 🤷🏾 tarkoittaa

Emojin 🤷🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö kehittää olkiaan, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia henkilö kehittää olkiaan tummanruskea ihon sävy.

🤷🏿

Mitä 🤷🏿 tarkoittaa

Emojin 🤷🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö kehittää olkiaan, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia henkilö kehittää olkiaan tumma ihon väri.


Tietoa emojoista henkilö kehittää olkiaan

Täällä voit lukea lisää emoji 🤷. Pääryhmä, johon emojin henkilö kehittää olkiaan kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö kehittää olkiaan on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji henkilö kehittää olkiaan muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person shrugging
🇸🇪 Ruotsi: Person som rycker på axlarna
🇳🇴 Norja: Person som trekker på skuldrene
🇩🇰 Tanska: Person der trækker på skulderen


Kopioi ja käytä emoji 🤷

Jos haluat kopioida emojin henkilö kehittää olkiaan esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F937

Käytä HTML-muodossa:   🤷


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"