✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 👆 - Ylös osoittava etusormi selkäpuolelta

👆

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👆 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa käden takaosaa, jossa etusormi on ojennettu ja osoittaa ylöspäin. Käytetään usein kiinnittämään huomiota siihen, mihin sormi osoittaa.

Tietoa emojoista ylös osoittava etusormi selkäpuolelta

Täällä voit lukea lisää emoji 👆. Pääryhmä, johon emojin ylös osoittava etusormi selkäpuolelta kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain ylös osoittava etusormi selkäpuolelta on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji ylös osoittava etusormi selkäpuolelta muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Up pointing backhand index
🇸🇪 Ruotsi: Uppåtpekande handrygg
🇳🇴 Norja: Hånd med pekefinger som peker opp
🇩🇰 Tanska: Håndryg med pegefinger opad

Muut emojärjestelmän muunnelmat "ylös osoittava etusormi selkäpuolelta"


Kopioi ja käytä emoji 👆

Jos haluat kopioida emojin ylös osoittava etusormi selkäpuolelta esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F446

Käytä HTML-muodossa:   👆

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"