Emoji 👆 - Ylös osoittava etusormi selkäpuolelta

👆

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👆 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa käden takaosaa, jossa etusormi on ojennettu ja osoittaa ylöspäin. Käytetään usein kiinnittämään huomiota siihen, mihin sormi osoittaa.


Tilastot emojille 👆

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👆 ("ylös osoittava etusormi selkäpuolelta"), on paikalla 131 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👆 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 130 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👆.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "ylös osoittava etusormi selkäpuolelta"

Ylös osoittava etusormi selkäpuolelta on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👆🏻

Mitä 👆🏻 tarkoittaa

Emojin 👆🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ylös osoittava etusormi selkäpuolelta, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia ylös osoittava etusormi selkäpuolelta kirkkaan ihonväri.

👆🏼

Mitä 👆🏼 tarkoittaa

Emojin 👆🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ylös osoittava etusormi selkäpuolelta, beige ihonväri" ja se edustaa emojia ylös osoittava etusormi selkäpuolelta beige ihonväri.

👆🏽

Mitä 👆🏽 tarkoittaa

Emojin 👆🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ylös osoittava etusormi selkäpuolelta, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia ylös osoittava etusormi selkäpuolelta vaaleanruskea ihonväri.

👆🏾

Mitä 👆🏾 tarkoittaa

Emojin 👆🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ylös osoittava etusormi selkäpuolelta, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia ylös osoittava etusormi selkäpuolelta tummanruskea ihon sävy.

👆🏿

Mitä 👆🏿 tarkoittaa

Emojin 👆🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ylös osoittava etusormi selkäpuolelta, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia ylös osoittava etusormi selkäpuolelta tumma ihon väri.


Tietoa emojoista ylös osoittava etusormi selkäpuolelta

Täällä voit lukea lisää emoji 👆. Pääryhmä, johon emojin ylös osoittava etusormi selkäpuolelta kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain ylös osoittava etusormi selkäpuolelta on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji ylös osoittava etusormi selkäpuolelta muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Up pointing backhand index
🇸🇪 Ruotsi: Uppåtpekande handrygg
🇳🇴 Norja: Hånd med pekefinger som peker opp
🇩🇰 Tanska: Håndryg med pegefinger opad


Kopioi ja käytä emoji 👆

Jos haluat kopioida emojin ylös osoittava etusormi selkäpuolelta esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F446

Käytä HTML-muodossa:   👆


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"