Emoji 😪 - Uneliaat kasvot

😪

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😪 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa silmät ovat kiinni ja hieman alaspäin kulmakarvat, hiukan avoin suu ja hihnan kupla, joka kurkistaa nenästä. Jousikupla on klassinen hahmo anime- ja mangamaailmassa osoittaen, että joku on väsynyt tai nukkumassa, ja juuri tämän emoji on tarkoitettu edustamaan myös sitä, että olet väsynyt tai nukkumassa.


Tietoa emojoista uneliaat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😪. Pääryhmä, johon emojin uneliaat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain uneliaat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji uneliaat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Sleepy face
🇸🇪 Ruotsi: Sömnigt ansikte
🇳🇴 Norja: Søvnig ansikt
🇩🇰 Tanska: Søvnigt ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😪

Jos haluat kopioida emojin uneliaat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F62A

Käytä HTML-muodossa:   😪


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"