Emoji 🫤 - Kasvot vino suulla

🫤

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫤 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa keltaisia ​​kasvoja, joissa on suljettu ja vino suu. Sitä käytetään usein ilmaisemaan, että olet skeptinen johonkin tai että olet hämmentynyt tai turhautunut.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 14.0:aa.


Tietoa emojoista kasvot vino suulla

Täällä voit lukea lisää emoji 🫤. Pääryhmä, johon emojin kasvot vino suulla kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot vino suulla ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvot vino suulla muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with diagonal mouth
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med diagonal mun
🇳🇴 Norja: Ansikt med diagonal munn
🇩🇰 Tanska: Ansigt med diagonal mund


Kopioi ja käytä emoji 🫤

Jos haluat kopioida emojin kasvot vino suulla esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAE4

Käytä HTML-muodossa:   🫤


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"