Emoji 👯‍♂️ - Tanssivat miehet, joilla on kaninkorvat

👯‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👯‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on tanssivat miehet, joilla on kaninkorvat. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on men with bunny ears.


Tietoa emojoista tanssivat miehet, joilla on kaninkorvat

Täällä voit lukea lisää emoji 👯‍♂️. Emojin tanssivat miehet, joilla on kaninkorvat kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Uusivuosi.  Pääryhmä, johon emojin tanssivat miehet, joilla on kaninkorvat kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain tanssivat miehet, joilla on kaninkorvat ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji tanssivat miehet, joilla on kaninkorvat muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Men with bunny ears
🇸🇪 Ruotsi: Dansande män med kaninöron
🇳🇴 Norja: Dansende menn med kaninører
🇩🇰 Tanska: Dansende mænd med kaninører


Kopioi ja käytä emoji 👯‍♂️

Jos haluat kopioida emojin tanssivat miehet, joilla on kaninkorvat esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F46F 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   👯‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"