Emoji 🥰 - Hymy ja kolme sydäntä

🥰

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🥰 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on hymyilevät silmät ja suljettu hymy ja ruusuiset huulet, joita ympäröi useita pään ympärillä leijuvia punaisia sydämiä. Ilmaisee erilaisia tunteita, jotka liittyvät iloon, rakkauteen ja kiintymykseen.


Tilastot emojille 🥰

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🥰 ("hymy ja kolme sydäntä"), on paikalla 9 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🥰 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 1420 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on joulukuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🥰.


Tietoa emojoista hymy ja kolme sydäntä

Täällä voit lukea lisää emoji 🥰. Pääryhmä, johon emojin hymy ja kolme sydäntä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hymy ja kolme sydäntä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hymy ja kolme sydäntä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Smiling face with hearts
🇸🇪 Ruotsi: Leende ansikte med hjärtan
🇳🇴 Norja: Smilende ansikt med hjerter
🇩🇰 Tanska: Smilende ansigt med hjerter


Kopioi ja käytä emoji 🥰

Jos haluat kopioida emojin hymy ja kolme sydäntä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F970

Käytä HTML-muodossa:   🥰


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"