Emoji 🤫 - Hyssyttelevät kasvot

🤫

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤫 tarkoittaa

Keltainen kasvot avoimilla ja lievästi leikkisillä silmillä ja etusormella ollessa kiinni suussa, kuin emojin sanoo shh! Tarkoitetaan käytettäväksi hiljaisuuden tai salaisuuksien välittämiseen tai yksinkertaisesti huomaamattomuuteen jostakin pian kuultavasta..


Tietoa emojoista hyssyttelevät kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🤫. Pääryhmä, johon emojin hyssyttelevät kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hyssyttelevät kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hyssyttelevät kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Shushing Face
🇸🇪 Ruotsi: Hyssjande ansikte
🇳🇴 Norja: Ansikt som hysjer
🇩🇰 Tanska: Tyssende ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🤫

Jos haluat kopioida emojin hyssyttelevät kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F92B

Käytä HTML-muodossa:   🤫


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"