Emoji 👩‍🔧 - Naismekaanikko

👩‍🔧

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👩‍🔧 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on naismekaanikko. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman mechanic.

Tietoa emojoista naismekaanikko

Täällä voit lukea lisää emoji 👩‍🔧. Emojin naismekaanikko kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Kansainvälinen Naistenpäivä.  Pääryhmä, johon emojin naismekaanikko kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain naismekaanikko on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji naismekaanikko muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman mechanic
🇸🇪 Ruotsi: Kvinnlig mekaniker
🇳🇴 Norja: Kvinnelig mekaniker
🇩🇰 Tanska: Kvindelig mekaniker

Muut emojärjestelmän muunnelmat "naismekaanikko"


Kopioi ja käytä emoji 👩‍🔧

Jos haluat kopioida emojin naismekaanikko esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F469 200D 1F527

Käytä HTML-muodossa:   👩‍🔧

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"