Emoji 😰 - Avoin suu ja kylmä hiki

😰

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😰 tarkoittaa

Keltainen kasvo, jossa vaaleansiniset kulmakarvat, kaarevat kulmakarvat, joilla on lievästi vaivatut silmät, ja melko puristuva suu, ja suuri hiki tippuu otsasta. Käytetään usein ilmaisemaan tunteita, kuten kylmä hikinen, pettynyt, peloissani, ahdistunut tai surullinen.


Tietoa emojoista avoin suu ja kylmä hiki

Täällä voit lukea lisää emoji 😰. Emojin avoin suu ja kylmä hiki kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Halloween, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin avoin suu ja kylmä hiki kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain avoin suu ja kylmä hiki ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji avoin suu ja kylmä hiki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with open mouth and cold sweat
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med öppen mun och kallsvett
🇳🇴 Norja: Ansikt med åpen munn og kaldsvette
🇩🇰 Tanska: Ansigt med åben mund og koldsved


Kopioi ja käytä emoji 😰

Jos haluat kopioida emojin avoin suu ja kylmä hiki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F630

Käytä HTML-muodossa:   😰


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"