Emoji 🤖 - Robotin pää

🤖

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤖 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa tyypillistä robottipintaa, pääaulassa on lamppu ja suuret pyöreät valkoiset silmät. Käytetään usein tieteiskirjallisuuden, robotiikan, tekniikan, ohjelmoinnin ja AI: n (tekoälyn) aloilla. Se välittää myös melko lämmin ja miellyttävä tunne olla vähän hankala.


Tietoa emojoista robotin pää

Täällä voit lukea lisää emoji 🤖. Pääryhmä, johon emojin robotin pää kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain robotin pää ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji robotin pää muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Robot face
🇸🇪 Ruotsi: Robotansikte
🇳🇴 Norja: Robotansikt
🇩🇰 Tanska: Robotansigt


Kopioi ja käytä emoji 🤖

Jos haluat kopioida emojin robotin pää esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F916

Käytä HTML-muodossa:   🤖


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"