✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🤏 - Puristamalla kättä

🤏

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤏 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kättä, jossa peukalo ja etusormi puristavat tavalla, muttei hiero toisiaan. Tarkoitetaan ilmaisemaan "noin", toisin sanoen kyetä ilmaisemaan, että jotain liittyy jostakin tai hyvin vähän.

Tietoa emojoista puristamalla kättä

Täällä voit lukea lisää emoji 🤏. Pääryhmä, johon emojin puristamalla kättä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain puristamalla kättä on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji puristamalla kättä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Pinching hand
🇸🇪 Ruotsi: Nypande hand
🇳🇴 Norja: Klypende hånd
🇩🇰 Tanska: Klemme hånd

Muut emojärjestelmän muunnelmat "puristamalla kättä"


Kopioi ja käytä emoji 🤏

Jos haluat kopioida emojin puristamalla kättä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F90F

Käytä HTML-muodossa:   🤏

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"