Emoji 😍 - Hymyilevät kasvot ja sydämenmuotoiset silmät

😍

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😍 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joilla on avoin hymy ja suuret punaiset sydämen muotoiset silmät. Varsinkin välittää erittäin vahvoja tunteita rakkaudesta ja intohimosta tai jopa ihailusta. Käytetään pääasiassa ilmaisemaan, että todella rakastat jotakuta tai jotain asiaa tai gadgetia.


Tietoa emojoista hymyilevät kasvot ja sydämenmuotoiset silmät

Täällä voit lukea lisää emoji 😍. Emojin hymyilevät kasvot ja sydämenmuotoiset silmät kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin hymyilevät kasvot ja sydämenmuotoiset silmät kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hymyilevät kasvot ja sydämenmuotoiset silmät ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hymyilevät kasvot ja sydämenmuotoiset silmät muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Smiling face with heart-shaped eyes
🇸🇪 Ruotsi: Leende ansikte med hjärtformade ögon
🇳🇴 Norja: Smilende ansikt med hjerteformede øyne
🇩🇰 Tanska: Smilende ansigt med hjerteformede øjne


Kopioi ja käytä emoji 😍

Jos haluat kopioida emojin hymyilevät kasvot ja sydämenmuotoiset silmät esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F60D

Käytä HTML-muodossa:   😍


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"