Emoji 😫 - Järkyttyneet kasvot

😫

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😫 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on puristetut X-muotoiset silmät, taivutti kulmakarvoja ja suuri avoin suu, joka näyttää hieman tyytymättömältä, melkein kuin henkeä haetaan vaivaa tai haukottelua. Tarkoitetaan edustamaan väsymystä tai väsymystä, mutta sitä käytetään usein ilmaisemaan erilaisia turhautumistasoja tai että olet surullinen. Joskus sitä käytetään myös ilmaisemaan, että olet hämmästynyt, eikä voi todella käsitellä sitä, kuinka hyvä joku tai jotain on.


Tietoa emojoista järkyttyneet kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😫. Pääryhmä, johon emojin järkyttyneet kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain järkyttyneet kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji järkyttyneet kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Tired face
🇸🇪 Ruotsi: Trött ansikte
🇳🇴 Norja: Opprørt ansikt
🇩🇰 Tanska: Oprevet ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😫

Jos haluat kopioida emojin järkyttyneet kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F62B

Käytä HTML-muodossa:   😫


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"