Emoji 🦻 - Korva kuulolaitteella

🦻

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🦻 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on korva kuulolaitteella. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on ear with hearing aid.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "korva kuulolaitteella"

Korva kuulolaitteella on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🦻🏻

Mitä 🦻🏻 tarkoittaa

Emojin 🦻🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "korva kuulolaitteella, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia korva kuulolaitteella kirkkaan ihonväri.

🦻🏼

Mitä 🦻🏼 tarkoittaa

Emojin 🦻🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "korva kuulolaitteella, beige ihonväri" ja se edustaa emojia korva kuulolaitteella beige ihonväri.

🦻🏽

Mitä 🦻🏽 tarkoittaa

Emojin 🦻🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "korva kuulolaitteella, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia korva kuulolaitteella vaaleanruskea ihonväri.

🦻🏾

Mitä 🦻🏾 tarkoittaa

Emojin 🦻🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "korva kuulolaitteella, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia korva kuulolaitteella tummanruskea ihon sävy.

🦻🏿

Mitä 🦻🏿 tarkoittaa

Emojin 🦻🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "korva kuulolaitteella, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia korva kuulolaitteella tumma ihon väri.


Tietoa emojoista korva kuulolaitteella

Täällä voit lukea lisää emoji 🦻. Pääryhmä, johon emojin korva kuulolaitteella kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain korva kuulolaitteella on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji korva kuulolaitteella muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Ear with hearing aid
🇸🇪 Ruotsi: Öra med hörapparat
🇳🇴 Norja: Øre med høreapparat
🇩🇰 Tanska: Øre med høreapparat


Kopioi ja käytä emoji 🦻

Jos haluat kopioida emojin korva kuulolaitteella esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9BB

Käytä HTML-muodossa:   🦻


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"