Emoji 🧑‍🦱 - Henkilö, jolla on kihara tukka

🧑‍🦱

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧑‍🦱 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on henkilö, jolla on kihara tukka. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on person: curly hair.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö, jolla on kihara tukka"

Henkilö, jolla on kihara tukka on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧑🏻‍🦱
Henkilö, jolla on kihara tukka, kirkkaan ihonväri
🧑🏼‍🦱
Henkilö, jolla on kihara tukka, beige ihonväri
🧑🏽‍🦱
Henkilö, jolla on kihara tukka, vaaleanruskea ihonväri
🧑🏾‍🦱
Henkilö, jolla on kihara tukka, tummanruskea ihon sävy
🧑🏿‍🦱
Henkilö, jolla on kihara tukka, tumma ihon väri

Tietoa emojoista henkilö, jolla on kihara tukka

Täällä voit lukea lisää emoji 🧑‍🦱. Pääryhmä, johon emojin henkilö, jolla on kihara tukka kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö, jolla on kihara tukka on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji henkilö, jolla on kihara tukka muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person: curly hair
🇸🇪 Ruotsi: Person med lockigt hår
🇳🇴 Norja: Person med krøllete hår
🇩🇰 Tanska: Person med krøllet hår


Kopioi ja käytä emoji 🧑‍🦱

Jos haluat kopioida emojin henkilö, jolla on kihara tukka esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D1 200D 1F9B1

Käytä HTML-muodossa:   🧑‍🦱


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"