Emoji 🧖‍♂️ - Saunova mies

🧖‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧖‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on saunova mies. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man in steamy room.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "saunova mies"

Saunova mies on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧖🏻‍♂️

Mitä 🧖🏻‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧖🏻‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "saunova mies, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia saunova mies kirkkaan ihonväri.

🧖🏼‍♂️

Mitä 🧖🏼‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧖🏼‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "saunova mies, beige ihonväri" ja se edustaa emojia saunova mies beige ihonväri.

🧖🏽‍♂️

Mitä 🧖🏽‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧖🏽‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "saunova mies, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia saunova mies vaaleanruskea ihonväri.

🧖🏾‍♂️

Mitä 🧖🏾‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧖🏾‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "saunova mies, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia saunova mies tummanruskea ihon sävy.

🧖🏿‍♂️

Mitä 🧖🏿‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧖🏿‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "saunova mies, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia saunova mies tumma ihon väri.


Tietoa emojoista saunova mies

Täällä voit lukea lisää emoji 🧖‍♂️. Pääryhmä, johon emojin saunova mies kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain saunova mies on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji saunova mies muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man in steamy room
🇸🇪 Ruotsi: Man i bastu
🇳🇴 Norja: Mann i badstue
🇩🇰 Tanska: Mand i sauna


Kopioi ja käytä emoji 🧖‍♂️

Jos haluat kopioida emojin saunova mies esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D6 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🧖‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"